Dupa cumparaturi
|
23 Jul 2011, 19:20
(This post was last modified: 23 Jul 2011, 19:21 by Evelina R. Potter.)
|||
|
|||
Cercetasa vazu ca cat entuziasm vorbea Ema despre aceasta formatie. Era intradevar mult de lucuru si trebuia vorbit si cu ceilalti. Se gandi sa-i raspunda Emei la ce i-o povestit pana acum:
- Ideiile tale privind formatia sunt foarte buna. Ai dreptate cand spui ca genul ala de muzica este printre preferatele elevilor. Ai rezolvat problema cu vocea si te descurci la pian . Ar trebui sa cautam alti colegi ce se pricep la instrumente. Cred ca stiu eu in cercetas ce se pricepe la ghitara ,as putea vorbi cu el sa vedeam daca este de acord. - Pai asta ar fi bine, raspunse Ema - Ar mai ramane sa gasim un compozitor bun, si asta ar fi cam tot. Cercetasa incepu sa se gandeasca la cum avea sa fie totul cand va fi gata . Isi imagina deja formatia formata si chiar cantand unele piese. - Eu zic sa vorbim mai multe cand o sa fim mai multi... Acum spune-mi ceva, zise Evelina . Ziceai ca vrei sa te pregatesti pentru un seviciu si ca ai mai multe preferinte . Dar in ce domeniu ti-ar place sa lucrezi cel mai mult? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cumparaturi buclucase | Bell Evans | 44 | 10,717 |
24 Dec 2010, 14:21 Last Post: Bell Evans |
|
Cumparaturi de inceput de an :) | Gera George Rybak | 4 | 1,868 |
14 Jul 2010, 12:14 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
Cumparaturi | Ana Weasey | 4 | 2,202 |