Hungry in the midnight.
|
24 Jul 2011, 11:29
|||
|
|||
Cand intrara in camera vazura cum spiridusi erau intinsi pe mese. Nu se miscau. Intrasera intr'o stare ca cea de lesin, sau poate erau...Georgya incerca sa se gandeasca la altceva. Se apropie de ei si ii privi induiosata, erau asa calmi, pe frunte nu aveau nici o urma de incruntare, nici un fel de apasare nu era asupra lor, stateau acolo calmi, de parca ar fi firesc sa fie acolo, de parca ar dormi. Erau inca in viata. Probabil cel ce agata acum pe hol cu capul in jos, avea un plan mai mare cu ei decat cu ceilati, care au sfarsit in borcanele pline de solutie verzuie. Cercetasei ii trecu prin minte ca un furlger cuvintele lui Luky, tot ceea ce spusese ea la inceput, atunci cand o gasisera in Camera Spiridusilor. Micuta spiridusa spunea ceva legat de o armata pe care ar vrea sa o faca rapitorul din spiridusi de casa de la Hogwarts. Totul avea un anume sens, dar ce dorea sa faca cu armata de spiridusi si care era rolul experimentelor pe care le'a facut pe ceilalti?
Fata isi scosse din buzunar cutiuta data de mama sa. Jennifer se uita putin nedumerita, asa ca Geo ii explica: -"Aceasta este o cutiuta magica in care poti pune foarte multe lucruri--e simplu sa o faci folosesti o vraja de largire pe o cutiuta normala--. Mama mi'a dat'o. O folosesc atunci cand chiar este nevoie. Cutiuta contine o multime de potiuni, antidoturi, biletele pe care sunt scrise vraji vindecatoare. Este de ajutor in situati de urgenta." Cercetasa scoase din micutul 'depozit' 3 sticlute de potiuni. Le indemna pe Jennifer si Luky sa o ajute, luand fiecare care o sticluta si picurand care 2 picaturi in zona gatului a fiecarui spiridus. -"Odata intrat antidotul in corp se vor trezi si vom putea pleca." zise Georgya. Cand ajunse la ultimul spiridus, dupa ce ii dadu si lui antidotul vazu pe o masuta de lemn ceva ce semana cu un manuscris de carte. Paginile erau goale, singurul lucru scris era titlul: "Cum am cucerit eu Hogwarts cu armata mea de spiridusi modificati genetic pentru a deveni malegici si a se infiltra in castel ca sa imi urmeze planul". Titlul era lung, neobisnuit de lung si iti era un fel de rezumat al carti, deoarece se intelegea tot ce va cuprinde cartea doar din titlu. Dar faptul ca titlul era foarte explicit cu privire la carte era un lucru foarte bun pentru fete, care ii descoperisera planul ciudatului necunoscut. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Midnight escapade. | Melisse Y. Carter | 21 | 3,503 |
03 Jul 2011, 16:20 Last Post: Ema Snow |
|
Midnight Snack | Jared Diggory | 24 | 3,963 |
27 Jun 2011, 19:25 Last Post: Jared Diggory |