| 
					Poezii si altele...
				 | 
| 
					24 Jul 2011, 15:02 
(This post was last modified: 24 Jul 2011, 15:03 by Georgia Harris.)
| 
 | |||
| 
					Poveste de iubire   Tresar vazand iar marea-nvolvurata, Tresar gandindu'ma la valuri, Ma pierd in ochii tai, total nevinovata, Ratacind in muzica valului pe maluri. O vara nu'i de'ajuns pentru o viata, Si tot nu pot sa nu ma mai gandesc, Fericirea imi pare un fir firav de ata, Prin ore cat deceni pierduta ratacesc. Vreau si nu pot sa schimb ceva la viata, Pe unde iti umbla pasi, pe unde esti acum? In panja de paianjen ma simt fara speranta, Ori cat te-as cauta nu te gasesc nicicum! Eu nu stiu unde esti, iar tu nu ma mai sti, Noi doi ne'am intalnit ca sa ne despartim, Si in zadar te chem in gand si te astept sa vi, Poate nu ne cunoastem destul sa ne iubim. Surad la gandul ca, o sa te vad vreo data, Sa'ti vad zambetul trist si ochii cei mai goi, Si sa dansam pe muzica de mare cantata, Sa fim ca doua valuri, sa fim doar amandoi. Nu mai gasesc soluti, dar tot gasesc probleme, Tu esti departe, in infinit te caut, incer sa te gasesc, Pe visul zilelor fierbint inca ma mai plimb alene, De-atunci nu mai am aripi, dar tot pot sa plutesc. Din sange e cerneala din pixul suferintei, Cu el imi scriu romanul pe pietre si cenusa, Imi povestesc in randuri seci gradele suferintei, Scriu cum e labirintul si cum s'a ajungi la usa. Dar gata! Am si marturisit si am si indurat, Si sper prin el s'ajung din nou la mantuire, Pe'o masa doar din flacari de scris l'am incheiat, Un lung roman de taine, poveste de iubire.  Sper sa va placa!  [Scuze de dublu post!] | |||
| 
					« Next Oldest | Next Newest »
				 | 
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Poezii | Daniel Cruplud | 93 | 42,591 | 04 Jun 2012, 23:30 Last Post: Daniel Cruplud | |
| Poezii si alte aiureli | Katya Sokorov | 13 | 4,783 | 20 Dec 2010, 18:24 Last Post: Katya Sokorov | |
| Poezii | Kasumi Mikoto | 8 | 2,767 | 03 Dec 2010, 18:18 Last Post: Dianne D. McLarren | |
| Poezii | Jenny Spring | 7 | 2,795 | 01 Oct 2010, 09:02 Last Post: Bella Emily Rose | |
| Inspiratie fulger. Poezii | Kasumi Mikoto | 66 | 15,342 | 03 Jun 2010, 16:27 Last Post: Lizzie Craig | |
| Poezii | Myriam Sowdware | 9 | 2,736 | 09 Feb 2010, 21:51 Last Post: Bella Emily Rose | |
| Poezii DNG | Welow DNG | 12 | 4,456 | 09 Dec 2009, 00:55 Last Post: Isabella River | |