Thread Closed 
Lost among the memories
25 Jul 2011, 14:30
Incetul cu incetul isi aduna fortele necesare pentru a povesti tot ce se intamplase in acesti ani, de fapt nu chiar tot - dar mare parte,cu siguranta. Ceea ce era cel mai important avea sa afle acum Cassy. Oftase cand ii observa comprtamentul, uitand cum era sora sa - impulsiva, dar in adancul sufletului foarte buna cu cei din jurul sau. Stia ca sederea la Hogwarts ii va face ei foarte bine, iar ea si Ginny erau aici sa o ajute sa se acomodeze. Trase aer in piept,apoi rostise incet incat sa auda doar persoana de langa ea:
" Uite ce e .. nu vreau sa ne certam. Scuze,dar imi era greu sa incep cu ceva anume. Pai ce as putea sa iti spun in afara de ce ti-am spus data trecuta? Am aflat de curand ca acel Porrin are un unchi care este singura ruda in viata si am fost acolo cu o buna amica pe nume Bell. O vei cunoaste si tu,probabil. Am aflat ca unchiului Noah nu ii pasa deloc de acel barbat - Tomas. Stiu ca a studiat la Drumstrang si ca este Incuiat,deci nu pot intelege cum a ajuns Devorator al Mortii. Probabil ca e minciuna .. nu o fi Incuiat. In fine - este destul de puternic si nu trebuie sa ii subapreciem puterile. Am avut o previziune,totusi .. in care arata ca il voi omori. Nu vreau sa fac asta, intelegi? Dar nu pot schimba asta .."
Gata, in mare parte se descarcase. Acum venea partea cea mai grea: reactia Cassandrei.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Lost among the memories - by Rosalie Vivienne Alden - 25 Jul 2011, 14:30

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lost in Paradise Desiree Rose Goth 14 3,206 07 Jan 2012, 11:12
Last Post: Desiree Rose Goth