Thread Closed 
Lost among the memories
25 Jul 2011, 15:20
Exact de acea intrebare se temea cel mai mult fiindca stia ca la un moment dat va sosi si aceasta clipa in care chiar nu avea un raspuns concret si si daca ar vrea nu ar sti ce sa raspunda. Pana si intrebarile pe care si le punea intruna Rosalie zi de zi nu aveau un raspuns, nici macar unul vag. Cand era vorba de asa ceva totul parca era in ceata. Inghitise in sec,dupa care se gandise ce sa ii spuna surorii sale si murmurase usor:
"La asta chiar ca nu am un raspuns. Stiu doar .. de fapt banuiesc ca totul a inceput de la .. tata. Erau destul de mari rivali, el fiind la Cercetasi iar Porrin la Viperini. Nu sunt sigura ca aceasta teorie este adevarata,dar e foarte aproape de adevar. Istoria se repeta din nou .. L-a ucis pe Jake,cel cu care urma sa ma casatoresc, doar fiindca nu voia sa devina un Devorator al Mortii, asemenea lui! Ce are cu noi? Tomas vrea sa atraga familia noastra de partea raului,dar asa ceva nu va fi posibil , sunt sigura. Ahhh, mi-am mai amintit un lucru esential: e obsedat de Lordul Vodemort. Vrea sa faca totul ca el si de asta ma tem de ce va urma .."
Mai spusese ceva important, iar acum avea nevoia sa uite de totul.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Lost among the memories - by Rosalie Vivienne Alden - 25 Jul 2011, 15:20

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lost in Paradise Desiree Rose Goth 14 3,206 07 Jan 2012, 11:12
Last Post: Desiree Rose Goth