We are not alone.
|
25 Jul 2011, 19:05
|||
|
|||
Facea un pas , doi , trei , viperina numaradu.si pasii ei minusculi . *Vreau sa uit ! Cineva! Sa arunce un blestemul uitarii asupra mea ! Poate....Jennifer? Mnah..nu ii nicio sansa . Nu ar face ea asa ceva . Dar..ar putea exista o optiune . Mai bine nu.* Isi ridicase capul , ochii ei alunecand pe pravalia distrusa de vreme din fata ei .
"Cine crezi ca e inauntru?" intrebase Cercetasa la vederea luminilor din conac . Intr.adevar . Era ziua amiaza-mare si totusi luminile erau aprinse . *Cineva sau ceva , a simtit ca doua persoane se vor indrepta spre ea .. Dar cine ? Sau ce? Data viitoare , o aduc si pe Aylee . Faza e alta . Vocile au disparut din capul meu , si totusi .. ce vroiau ? * -Nu stiu , dar o sa vedem ! spuse ea , prinzandu.se de gardul ce le despartea pe fete de conac . Numai ca , in josul acelei porti , era o prapastie . -Stii sa zbori cercetas.o ? intrebase pe un ton crud , rece. "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|