POTTERMORE
|
26 Jul 2011, 03:58
(This post was last modified: 26 Jul 2011, 03:59 by Valentino Gaunt.)
|||
|
|||
@ KENNYA: e filmare pe youtube cu JKR si jurnalistii cand incearca sa-l sorteze pe unul din jurnalisti. calitatea nu e buna a filmat un alt jurnalist cu telefonul dar daca te uiti atent poti sa vezi ce apare pe ecran si chiar si ceilalti din jur ii sugereaza ce raspuns sa aleaga. nu te gandi ca am vazut vreo prostie pusa de fani pe internet e chiar de la conferinta de presa cand a anuntat site-ul POTTERMORE
Exemplu intrebare:intrebarea 1. If you would have died , what would you most like people to do when they hear your name ? si erau variante gen:--(nu inteleg ce zice in filmulet) and smile , ask more questions about your adventures, think with admiration of your achievements , i don`t care what people think about me when i`m dead it is important what they think when i am alive. intrebarea 2.Once every century, the Flutterby bush produces flowers that adapt their scent to attract the unwary. If it lured you , it would smell like: The ocean , fresh parchment , home , a crackling fire intrebarea 6 :Choose one: Forest or River? intrebarea ?? ultima: Choose one: Heads or Tails? Domnisoara din film a ales varianta cu aventura, fresh parchment , forest ,heads si a ajuns la Gryffindor. Bineinteles sortarea nu este filmata cap coada si chiar si asa vor exista mult , mult ,muuuuuuult mai multe intrebari generate automat... ce imi place foarte mult este partea cu alege una din cele doua: chiar mi-ar fi greu sa-mi dau seama daca aleg pajura sunt viperin sau cercetas ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Username Pottermore | Rosalie Vivienne Alden | 45 | 10,177 |
03 Dec 2012, 23:17 Last Post: Ada McNair |
|
Pottermore Romania (FaceBook page) | Artemis B. Ricardi | 0 | 1,355 |
01 Sep 2012, 20:40 Last Post: Artemis B. Ricardi |
|
S-a deschis Pottermore | Artemis B. Ricardi | 92 | 12,404 |
17 Jul 2012, 11:56 Last Post: Isabella River |
|
Welcome to pottermore | Kennya Allen | 30 | 7,149 |
10 Sep 2011, 13:49 Last Post: Fleur Delacour |
|
Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? | Kennya Allen | 39 | 6,861 |
16 Aug 2011, 20:25 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Inregistrari Beta- Putem modela Pottermore? | Kennya Allen | 2 | 1,959 |
10 Aug 2011, 17:33 Last Post: Kennya Allen |
|
Pottermore intrebari si raspunsuri | Kennya Allen | 0 | 1,700 |
22 Jul 2011, 18:32 Last Post: Kennya Allen |