Thread Closed 
Lost among the memories
26 Jul 2011, 17:10
De data aceasta Rosalie nu se putuse abtine si ascultase gandurile surorii sale, iar rezultatul a fost unul dezastruos .. Ii venea sa planga datorita a ceea ce gandea sora sa. Cum putea sa creada ca mintea? Si ea era confuza in privina lui Porrin, de fapt in legatura cu povestea lui, dar ea doar incerca sa ii explice Cassandrei cum sta treaba si ea ce facea? O sfida, credea ca minte. Izbucnise in plans si strigase nervoasa:
"Cum poti sa crezi ca te mint? Stiu ca e ciudata povestea,dar .. desi se pare ca e Incuiat [desi nu cred .. in fine , asta ramane de aflat] , a reusit sa intre in randul Devoratorilor datorita unui 'bun prieten' se pare. Ce a avut cu tata? Habar nu am! Nu intelegi ceva .. tocmai fiindca voia ca Jake sa fie Devorator, iar el nu acceptase asta.. De aceea l-a ucis. Cu mine ce are? Se razbuna pentru trecutul sau .. nici eu nu stiu pe deplin care e!"
Continuase sa ii povesteasca desi era suparata putin pe sora sa pentru neincrederea oferita , desi incercase sa ii explice lucruri de neinteles.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Lost among the memories - by Rosalie Vivienne Alden - 26 Jul 2011, 17:10

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lost in Paradise Desiree Rose Goth 14 3,206 07 Jan 2012, 11:12
Last Post: Desiree Rose Goth