Twilight Saga
|
26 Jul 2011, 18:20
(This post was last modified: 26 Jul 2011, 18:20 by Isolde du Maurier.)
|||
|
|||
Twilight...pai, bineinteles ca eu a trebuit sa citesc cartile dupa 5 ani de la aparitie si dupa ce am vazut primul film
![]() In fine, cert e ca m-am indragostit de saga. Tot timpul oscilam intre Jacob si Edward ![]() Luna noua e idioata, imi venea sa sar la pagina in care vedeam numele lui Edward ![]() Dar sincer, cele mai bune, inspirate si dragute personaje sunt Alice si Jasper...pe bune, Bella e prea...enervanta[cu toate ca autoarea parca s-a inspirat de la mine cand a creat-o ![]() Fazele cu Charlie au fost cele mai tari ![]() Ahh, si in Zori de zi nu prea mi-a placut actiunea...si cum scria pe undeva, toata lumea primeste ce vrea, asta e cel mai enervant...Volturi scapa basma curata, Bella, Edward&co. nu patesc nimic, si toti traiesc fericiti. Seamana cu un basm cu un happy end prea enervant ![]() Anyway, daca nu era Twilight, acum cred ca tot la prafuitele mele romane scriam ![]() ![]() __________ Later edit: abuz de smile, scuzati-ma :| THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|