Can you keep a secret?
|
27 Jul 2011, 23:25
(This post was last modified: 27 Jul 2011, 23:26 by Effy K. Dietrich.)
|||
|
|||
Priveşte o clipă în jur încercând parcă să se convingă că nu nici un pericol în jur. Mai devreme încercase să nu exagereze, dar acum îşi dădea seama că deja era paranoică, nu mai avea ce împiedica. Dar poate că lucrul ăsta nu era tocmai rău. Sau cel puţin era mai bine decât să nu observi semne evidente ale întâmplărilor rele, nu?
Aşteptând răspunsul lui Rose, observă la chipul acesteia un zâmbet. Elizabeth surâse. Era aproape sigură că fosta Şoimeancă se gândea la anii în care fusese elevă. Cercetaşa ştia că asta nu fusese foarte demult, dar aşa ştia şi că îi lipsea acea vreme . În cele din urmă Rose chicoti şi îi răspunse veselă, dar în acelaşi timp uşor melancolic- "Ah, ştii tu ... chestii de profesoare. Corectat teste , fiind prezentă la ore .. foarte puţin timp am pentru restul. Chiar deloc, aş putea spune. Fac eu cum fac, însă, să ies prin împrejurimi cel puţin. Locul meu nu e mereu în Hogwarts. Îmi place să mai vizitez şi altele din când în când ..." "Exact ca atunci când erai elevă nu?" Chicoti Elizabeth. Dacă se gândea bine viaţa de adult părea mai uşor. Dar şi era doar o aparenţă. De fapt era cu mult mai grea ca cea a unui adolescent . Şi se simţea oarecum norocoasă că era încă elevă. Îşi ridică privirea înspre cer atunci când simţi vântul bătând din nou. Se încruntă atunci când prin întunericul care acoperea văzduhul zări un punct ceva mai deschis la culoare. Părea o bufniţă...sau un liliac. De fapt nu prea îşi dădea seama ce e. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|