Thread Closed 
Can you keep a secret?
28 Jul 2011, 12:37
Rosalie observase mica 'pata' de pe cerul intunecat care parea a fi vreo pasare anume, dar nu prea ii pasa de asta stiind ca Sabri nu avea cum sa fie. Credea ca nici bufnita Elizabethei nu era, asta daca avea una. Brusc, se ridicase de pe acel bustean inaintand in padure. Nu stia incotro sa se indrepte , insa era sigura de un lucru: se saturase sa stea intr-un singur loc vorbind despre lucruri banale si uneori chiar ramanand fara subiecte de discutie. Sincer, aceste momente ii displaceau foarte mult. De obicei ii placea sa discute cu prietenii sai despre orice s-ar fi ivit, iar daca era ceva spontan era cu atat mai bine. In timp ce mergea se uitase in dreapta sa si isi daduse seama ca si Cercetasa se afla acolo, asa ca surase si murmura:
"Ah, uneori e chiar bine sa stiu ca sunt Adulta, dar alteori mi-e dor de anii de cand eram eleva in Hogwarts!" Chicotise usor,apoi adauga: "Desi .. si acum ma pot considera o eleva..printre elevi!"

Elizabeth, te rog sa nu mai scrii si replicile mele spuse deja ca nu se vede prea bine in RPG. :-s Merci. >Happywide<

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Can you keep a secret? - by Effy K. Dietrich - 25 Jul 2011, 13:44
RE: Can you keep a secret? - by Rosalie Vivienne Alden - 28 Jul 2011, 12:37