Thread Closed 
The day becomes night. Forever
28 Jul 2011, 22:09
  • "-Da,eu traiesc vesnic si nu am aflat nici o cale inca de a omori un vampir,desi stiu ca e imposibil sa nu existe.O sa iau nelamurirea ta ca pe un da."spuse ea de data aceasta zambind
    Se apropie mai tare de fata si o privi din nou in ochi murmurand:
    "-Ce egoista sunt!Te las pe tine sa alegi,daca dai din cap inseamna da si daca nu esti de acord nu rapsunzi!Inca ceva,nu stiu alt motiv in care sa te fac sa traiesti si pe Dawn nu o sun nici morta.Sper ca asta te motiveaza."
    Ii facu cu ochiul,si se ridica cu aceasi grija gandindu-se ca daca o va lasa pe fata singura va putea gandi mai bine.Se apropie de usa de afara si iesi admirand florile suspendate de veranda alba.Vopseaua parea sa se cojeasca,dar cand vazu ce pustiu arata totul ii veni in minte un singur lucru:"Oare de ce nu sunt parintii lor acasa?"Era in mare parte confuza,dar si foarte linsitita si recunoscatoare de acest fapt.Parintii lor nu stiau ca ea este vampir si nici nu credea ca ar outea suporta sa o vada pe fiica lor in stare aceea.
    Dupa inca aproximativ cinci minute intra din nou in casa uitandu-se imediat spre sora ei.

[Image: al6qmb.png]
[Image: 240wxw5.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
The day becomes night. Forever - by Ema Snow - 28 Jul 2011, 20:09
RE: The day becomes night. Forever - by Fleur Delacour - 28 Jul 2011, 22:09

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Party night Jennifer L. Campbell 33 6,217 20 Nov 2011, 15:04
Last Post: Desiree Rose Goth