Trapped in nightmares.
|
29 Jul 2011, 16:37
(This post was last modified: 29 Jul 2011, 16:38 by Evelyn Steel.)
|||
|
|||
Eveline privea cand la barbatul ce acum se ridicase,cand la Elizabeth nestiind ce sa creada.Oare chiar le zicea adevarul?Dar nu avea de ce sa minta.Eveline se intreba daca era Devorator.Dar dupa cum arata nu era.Daca nu ar fi fost atat de ingrijorate,situatia ar fi fost chiar comica.Intrebarea era cum calatorise acel om in timp.De cine fusese trimis?
- Nu se poate! Asta a fost cu mai bine de 15 de ani în urmă! zise Eveline clar si raspicat.Barbatul facu ochii mari. - Imposibil.Atunci eu .. - Da,asa e.Ai calatori in timp.Iti amintesti ce ti s-a intamplat? intreba Elizabeth aruncand o privire rapida inspre Eveline. - Nu chiar.Ma duelam cu Dolohov .. stiti cine e Dolohov nu? intreba el privindu-le pe cele doua. - Da stim raspunsera ele in cor. - Deci ma duelam cu el.Apoi Am auzit vocea Stiti-voi-Cui spunand ca trupele sa se retraga.Totul se terminase temporar dar apoi am auzit pe cineva vorbind intr-o limba ciudata,nu reptomita spuse el repede vazand privirile celor doua.A vorbit apoi eu am simtit ca dispar.Si m-am trezit aici. - Uimitor zise Eveline usor.Barbatul acela chiar luase parte la Batalia de la Hogwarts. - Oricum eram depasiti numeric.Chiar daca erau multi de la Hogwarts.Cap-de-Mort va castiga .. incepu barbatul. - Ba nu a castigat.Harry a invins.Cap-de-Mort a disparut zise Elizabeth cu un aer superficial.Eveline zambi.Era chiar interesant sa auda ceva despre acea batalie legendara chiar de la cineva ce luase parte la ea. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|