Thread Closed 
The day becomes night. Forever
30 Jul 2011, 12:21
" - E Londra" spuse Ema absenta. " Daca ploua, lumea se va agita ca un musuroi de furnici sub un rau. Va fi aglomerat."
Cobori in sufragerie si se uita in jur. Parintii ei nu facusera vreo schimbare. Se duse sa stea langa vitraliul pe care il admira atat cand era mica. Fara sa-si mute privirea de la el, incepu sa-i spuna surorii ei cele intamplate.
" - Te asteptam la locul stabilit. Am auzit pe cineva cunoscut si l-am vazut pe Cannes. Il mai tii minte? Ne atacase la Hambar cu ceilalti. Acum cateva saptamani, in sambata aceea in care toti erau pe afara sau in Hogsmeade, am reusit sa-l fac sa vina la Hogwarts. Stiu ca a fost periculos, dar ma bucur ca am facut-o. Ne-am inselat in privinta lui. A incercat intotdeauna sa comploteze impotriva Devoratorilor. Semnul lui e fals! E facut printr-o vraja,ca un tatuaj..."
Iar abatuse de la subiect. Ii era asa de greu sa metina firul cand mintea e se gandea la atat de multe!
" - A fost atacat, dar nu stiu de cine. M-am dus sa-l ajut, dar a fost prea tarziu. Si apoi, presupun ca atacatorul lui m-a nimerit si pe mine..."
Ema isi duse din reflex mana la spate, asa cum facea la orice lovitura, dar nu era vreo zgarietura pe pielea de marmura. Se uita spre heather.
" - Nu mi-ai spus niciodata cum ai devenit tu vampir" murmura incet si repede. " De ce?"

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
The day becomes night. Forever - by Ema Snow - 28 Jul 2011, 20:09
RE: The day becomes night. Forever - by Ema Snow - 30 Jul 2011, 12:21

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Party night Jennifer L. Campbell 33 6,217 20 Nov 2011, 15:04
Last Post: Desiree Rose Goth