Midnight awakenings
|
30 Jul 2011, 22:04
|||
|
|||
Kennya se chinui cateva minute bune sa-si aprinda tigara. Mainile ii tremurau incontrolabil si singurul lucru pe care si-l dorea era sa se puna in pat si sa doarma. Ii pasa bricheta lui Katherine si ii spuse sa o dea inapoi dupa ce termina lui Lily. Era clar dupa toata zarva pe care au facuto pana acum era numai o problema de timp pana cand aveau sa fie gasite. Nici nu se mira daca deja au controlat paturile din dormitoarele viperinilor. Isi masa usor tampla si se puse si ea pe jos, rezemata de peretele opus fata de cel unde stateau Lily si Katie. Cea din urma tragea adanc din tigara, incercand sa simta tutunul in fiecare celula. Incerca sa simta vantul racoros ce venea dinspre fereastra deschisa.
"Eu zic sa incercam scarile. Nu are rost sa ne intoarcem de unde am venit. Plus ca tunelul ar putea fi folosit de Peeves. Ar fi dezastruos sa ne intalnim din nou cu el. Ce ziceti? O luam pe scari si vedem ce se intampla. Ce se poate intampla mai rau decat prin ce am trecut pana acum?!" "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|