Walk & Play
|
01 Aug 2011, 21:26
|||
|
|||
Chicotii cateva secunde aducandu-si aminte de zilele in care fusese si ea prinsa pe coridoare cu mult timp dupa ce se dase stingerea.
Noroc ca unii profesori o cunosteau drept o fata cuminte,si deobicei doar o trimiteau inapoi in Turn. Acum stand in fata Cercetasei in postura unui profesor,toata situatia i se parea amuzanta. Si-a dat parul dupa urechi,si ii zambii fetei. Nu avea de gand sa o duca la director. Parea asa fericita stand acolo in fata ferestrei,si privind furtuna care se iscase din nou pe domeniul Hogwarts-ului. "-Jenn,nu este nevoie sa te duci in turn,eu nu am nimic impotriva iesirii dupa ora somnului. Stiu prea bine cum e sa nu ai somn. Fata ii zambii fostei Cercetase,si se aseza pe scara de langa. Isi dadu parul peste cap si ofta facandu-i semn lui Ginny sa se aseze langa ea. Asa facu,se aseza langa fata,di privii pomii cum isi vaita crengile,plangandu-si de mila. "-Ma simt bine cand ploua!" Spuse Jennifer,privin lacrimile unui cer fruios pe geamul ferestrei. Zambii,si un aer rece intra pe coridor facand ca mici picuri sa aterizeze pe pielea dezgolita a fetelor. "Ador polaia!" Gandii Ginny inainte de a se ridica si a se indrepta spre ferestra. Un fulger picta cerul,si apoi nimic. Era liniste,linistea din inaintea furtunii. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
we all play it the same... | Calliope Walcott | 1 | 1,034 |
27 Feb 2012, 12:07 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Walk this way | Anastasia LeStrange | 15 | 3,107 |
06 Jan 2012, 11:18 Last Post: Dimitri Belikov |