Grrr... Faimosul Hogwards
|
03 Aug 2011, 11:38
|||
|
|||
Băiatul părea puţin ameţit şi confuz. Îi amintea într-o oarecare măsură de ea în primul său an. Ochii săi albaştrii sclipiră uşor când îşi aduse aminte de prima dată când intrase pe peron. Fusese atât de uimită de ceea ce vedea că aproape îşi pierduse pisica prin mulţime. Dar de atunci trecuseră 4 ani şi ea se schimbase. Se obişnuise cu magia, devenise mai puternică atât fizic cât şi psihic . Acum nu se mai lăsa călcată în picioare de nimeni. Dacă era atacată se apăra. Poate singurul lucru rămas neschimbat era calmitatea.
Băiatul îi spusese că îi place Rolling Stones. Elizabeth ridică amuzată o sprânceană. Nu ştia cum ajunsese el la această concluzie de la un simplu salut. Poate Cercetaşa îi întrerupsese şirul gândurilor. Dacă se gândea bine şi ea spunea lucruri fără sens atunci când cineva o scotea forţat din propria minte. Viperinul se corectă însă imediat prezentându-se şi spunându-i o "mică" istorisire despre familia sa. Nu dorea să fie nepoliticoasă, dar începea să se plictisească. Nu avea nimic împotrivă să îi povestească despre el, dar nu credea că acest lucru era potrivit într-o prezentare. "Eu sunt Elizabeth Annabelle Turner. Dar eu nu am o aşa istorie lungă a familiei" Zise ea uşor încruntată şi râse încet. "Trebuie doar să fugi spre perete şi intri în el. E simplu" Zise ea şi se dădu câţiva paşi în spate cu căruciorul său. Îşi puse pisica lângă bufniţă şi alergă înspre intersecţia celor două peroane. Închise ochii , iar când îi deschise văzu locomotiva vişinie. Zâmbi şi se uită în urmă după Darkason. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In drum spre Hogwards | Sirius Black | 1 | 1,525 |
14 Aug 2011, 15:11 Last Post: Adnana Hale |