Ochiul vanat
|
06 Aug 2011, 11:32
(This post was last modified: 09 Aug 2011, 14:15 by Serena van der Woodsen.)
|||
|
|||
"Pai, am picat si mi-am invinetit ochiul, iar fratele meu si-a rupt piciorul"ii povesti Serena pe scurt.
"Ce vesti rele! Cum de s-au intamplat toate astea intr-o zi?"spuse Crystal ca raspuns. Serena dadu din umeri apoi o vazu pe Madam Pomfrey venind ingrijorata. "Cu totii ati patit ceva?"spuse aceasta apoi murmura ceva fara inteles. "Nu. Doar eu si fratele meu, spuse Serena. Ceilalti sunt aici sa stea cu noi." "Bine. Am adus niste gheata pentru ochiul tau si un ghips pentru...Cum te cheama baiete?" "Eric" "Atunci, Eric, haide sa facem ceva in privinta piciorului." Madam Pomfrey ii puse ghipsul, dar inainte sa faca ceva Serena striga la ea: "Nu vezi ca are piciorul rupt? Trebuie sa pui osul la loc inainte de a pune ghipsul si pentru asta are nevoie de o radiografie. Oare de ce te lasa pe tine sa fi ingrijitoare?" "Se pare ca ai auzit prea multe din lumea incuiatilor! Voi face o vraja care va face osul moale si il va pune la loc, apoi el se va intari in cel mult trei zile. Iar pana atunci va trebui sa ramana aici sa se odihneasca. Vraja nu isi face efectul daca faci efort." "Si cu orele cum ramane?" o contrazise din nou Serena. Madam Pomfrey nu ii raspunse ci isi scoase bagheta si o indrepta spre piciorul lui Eric si facu vraja. Eric scoase un raget de durere apoi Serena striga: "Ai grija ce faci!" Madam Pomfrey nu o baga in seama parca nici nu o auzise si ii raspunse la intrebarea de inainte: "Orele nu vor fi o problema. Voi scrie o adeverinta profesorilor, iar temele ii le poti aduce chiar tu daca te ingrijoreaza asa tare." Serena vroia sa riposteze, dar se uita inca o data la Eric si murmura un "Bine" , mai mult din obligatie, si fixa cu privirea podeaua. "Sincerity seems to be a problem today. But I prefer to be hated than be false and fool people."(Kristen Stewart)
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Ochiul vanat - by Serena van der Woodsen - 18 Jul 2011, 12:14
RE: Ochiul vanat - by Ema Snow - 18 Jul 2011, 12:25
RE: Ochiul vanat - by Fleur Delacour - 18 Jul 2011, 12:43
RE: Ochiul vanat - by Serena van der Woodsen - 18 Jul 2011, 13:08
RE: Ochiul vanat - by Eric van der Woodsen - 18 Jul 2011, 13:32
RE: Ochiul vanat - by Ema Snow - 18 Jul 2011, 13:51
RE: Ochiul vanat - by Raphael Olivier - 18 Jul 2011, 14:37