Roses, memories and words <3
07 Aug 2011, 01:25
Summer with movies

De ieri m-am gandit sa ma uit la cat mai multe filme in vara aceasta. Desi m-am mai uitat pana acum de cand a inceput vacanta nu cred ca am prin unul complet. [In afara episoadelor din Anatomia lui Grey] Ieri am vazut un film superb, la fel si astazi. Sunt doua stiluri total diferite, dar sincer as putea sa ma uit la aproape orice tip de film atata timp cat este regizat bine. Cel de ieri a fost de groaza, iar cel de astazi o comedie romantica, cel mai probabil. Deci am ras incat si acum ma doare putin burta. In fine,a meritat fiindca a fost superb.

Jurnalul Diavolului@: Este filmul de ieri. Dupa cum sugereaza si titlul este un film de groaza, dar care chiar merita vazut. Adica abia am asteptat sa il vad fiindca am vazut reclama la televizor si trebuia sa inceapa la 22:30 si cand – colo vad ca incepe la 23:00 si aproape 30 de minute. Oricum a fost superb. Suspansul nu a intarziat sa apara , iar scenele din film au fost foarte bine gandite si elaborate. Intr-adevar un film deosebit. Sunt unele filme de groaze pe care le detest, dar acesta a intrat in ‘Top Ten’-ul meu cu movies de acest gen.

Iubesc pe cine nu trebuie@: Ei bine, acesta este filmul de astazi. Desi am impresia ca l-am mai vazut odata nici macar nu a mai contat. De ce ? Fiindca pur si simplu mi l-a placut. Au fost momente in care chiar merita sa razi, dar altele in care au fost si scene mai putin fericite. Deci totul a inceput de la o incurcatura si s-a terminat : genial! Inca un film care merita vazut. Nota: l-am vazut si cu mami, pe deasupra. Uneori imi face placere sa vizionez ceva la televizor si sa ii placa si ei acelasi lucru.

De obicei nu ma uit la filme care nu imi plac. Inchid televizorul si gata. Si daca ma uit la calculator ii spun ‘pa-pa’ browserului deschis. De acum vreau sa fiu mai atenta [cel putin in vacanta] la noile filme. Apropo@: am vazut si parti din cateva filme grozave, dar din pacate niciodata nu prindeam de la inceput. Ca de exemplu: Beethoven 4. Cainele acela din film e genial.

Cu siguranta e o vara plina de filme super si eu am ocazia sa vad cat mai multe si sa imi lungesc lista plina cu cele mai tari dintre ele.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Roses, memories and words <3 - by Rosalie Vivienne Alden - 07 Aug 2011, 01:25

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Just words... Ginny Anne Alden 41 11,840 23 Dec 2011, 16:14
Last Post: Ginny Anne Alden
  Memories. Candice Gomez 0 911 03 Feb 2011, 12:44
Last Post: Candice Gomez
  ~Feelings speak louder than words~ Rosalie Vivienne Alden 43 6,183 06 Dec 2010, 17:12
Last Post: Rosalie Vivienne Alden