Amintirile raman
|
07 Aug 2011, 09:36
|||
|
|||
Evelina intrase intr-un final in camera . Jenn o salutase si ii spuse motivul pentru care se afla in camera. Apoi la randul ei Jenn o intrebase acelasi lucru pe Evelina:
-Pai eu eram oe coridor, ma grabeam sa te ajung din urma deoarece vroiam sa vorbim ceva dar apoi lam vazut pe Filch si mam ascuns. In toata confuzia creata nu te-am mai vazut. Ma gandisem sa merg la bibleoteca dar dupa aceea am auzit voci in aceasta camera si am intrat. Evelina se uita prin camera si era mirata de tot ceeace vedea . Nu mai fusese niciodata in aceasta camera si observa ca erau foarte multe fantome . Nu cunostea decat fantoma cercetasilor pe Sir Nicholas si pe celalalte fatome a ale celor trei case. Mai vazuse unele prin castel dar cele mai multe ii erau necunoscute. Cercetasa nu stia daca fantomele erau prietenoase sau nu, si daca era suparate in acel moment. Poate nici nu le placea ca cele doua fete erau acolo in acel moment. - Buna ziua Sir Nicholas, spuse Evelina zambind.... Sir Nicholas zambi si ii raspunse fetei . Era fantoma cercetasilor si era foarte de treaba - Deci Jenn, ai avut chef de o plimbare? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|