O comoara ascunsa
|
06 Jan 2008, 13:18
|||
|
|||
Intre timp aparu si Raizen impreuna cu Ingrid.
- A zis cineva ceva de un medalion ? intreba Ingrid. - Tu ce cauti aici ? se rasti HermioneGranger. - E in ordine, e de partea noastra! o linisti Raizen, uitandu-se la la Ingrid, catre nu aprea prea fericita. Ei hai si tu, nu mai te supara din orice, ii zise el. Deci despre ce medalion vorbeati ? - Pai eu Julia si Ginny W. ne-am scufundat in lac, si am vazut un cufar. Cand l-am deschis din el au iesit paianjeni si un schelet care purta un medalion incrustat cu pietre verzi in jurul gatului. Credeam ca e.. - .. medalionul lui Salazar Slytherin, mda asta e descrierea, zise Ingrid. - De unde sti, intreba suspicios Ginny P. - Ei hai, sunt la Viperini, cum sa nu stiu. - Pai atunci hai sa ne scufundam din nou, zise Ginny W. - Toti ? Nu ti se pare ca suntem cam multi ? intreba Julia. - Pai , daca suntem mai multi, nu vom fi la fel de expusi la tot felul de pericole, rapunse Ginny W. Fiecare facu vraja Cap-In-Bula aspura lui, si se scufundara. - Cufarul e gol ! zise Ginny W. - Da si nici urma de schelet, zise si Julia. Se mai uitara in jur si pana la urma HermioneGranger zise: - Nu mai e aici, cred ca... Dar nu mai apuca sa termine deoarece Ingrid se si repzi intr-o parte. - He Ingrid ce faci ? intreba Raizen. - L-am vazut, a intr-at in gaura aia, si arata undeva o intrare intr-un fel de tunel. - Haideti, zise Raizen si toti se luara dupa Ingrid. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O comoara ascunsa - by Ginny Malfoy - 10 Nov 2007, 12:15
Re: O comoara ascunsa - by Hermione Anne Granger - 10 Nov 2007, 16:23
Re: O comoara ascunsa - by Ginny Malfoy - 13 Nov 2007, 00:34
Re: O comoara ascunsa - by Ron Weasley - 14 Dec 2007, 22:42
Re: O comoara ascunsa - by Hermione Anne Granger - 05 Jan 2008, 15:28
Re: O comoara ascunsa - by Raizen Isildur - 06 Jan 2008, 13:18
|