I want my life back
|
07 Aug 2011, 18:12
|||
|
|||
Cand observase ceea ce aparuse in fata sa si-a adus aminte de fapt unde se aflau. Camera Necesitatii .. la cat de bine o stia pe Ginny putea sa banuiasca faptul ca tocmai isi dorise sa se simta ca la parinti acasa. O urmase si se aseza si ea pe canapeaua din fata celeia pe care statea fosta Cercetasa. Nu mai avea sens sa stea pe joc acum. Intrebarea ei parea atat de simpla, dar un raspuns la ea parea atat de complicat. Intr-un final .. ce ar fi putut sa ii spuna? Nimic nu ii trecea prin gand in acea secunda. Se simtea de parca cineva i-ar fi golit mintea si acum ar trebui sa isi aminteasca macar cine era. Nu. Era stupid. Daduse dezaprobator din cap, dupa care se uitase catre persoana din fata ei intrebandu-se ce ar putea sa faca pentru ca lacrimile sa nu ii mai acapareze ochii. Lumina pe care semineul familiar o emana o facea sa se simta putin mai increzatoare. Se uitase in ochii surorii sale si murmurase pe un ton foarte scazut:
Nu .. stiu. Ma simt de parca cineva ar fi luat viata din mine. Imi vreau viata inapoi. Mi-e dor de .. casa" Da,fusese un raspuns corect. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
don't ever look back | Agnes Marie Lovel | 5 | 2,333 |
27 Apr 2012, 21:02 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
~Never look back~ | Desiree Rose Goth | 25 | 5,400 |
10 Apr 2011, 18:11 Last Post: Raizen Isildur |