Thread Closed 
Lectia II ~Magia Mayasilor~
08 Aug 2011, 20:12
Ascultase cu atentie fiecare cuvintel rostit in clasa de elevi cat si de Ginny. Era insa obosita in acea zi, nu dormise aprope deloc avand cateva cosmare cu tot felul de cuidatenii, tipete si lacrimi. Se trezise plangand si nu se putea obisnui cu ideea ca sora ei nu mai este cat si ca ea este la Hogwards.
Incercase sa retina si sa scrie odata cu toti elevii. Ii fusese cam greu ce e drept, dar retinuse esentialul. Stia ca dupa calanderaul Mayas "apocalipsa" ar venii in anul 2012 dar niciodata nu credea in asa ceva. Asta aducandu-i aminte ca vrea sa puna o intrebare. Una ciudata dar spera sa nu se face de ras intr-un mod tragic.
"-Am o intrebare! Sper sa nu sune ciudat din partea mea. Am avut un vis nu demult, un cosmar defapt in care se facea ca lumea era invaluita de foc. Nu am inteles mesajul nici acum, dar cred ca se referea la sfarsitul lumii, deoarece era iarna cand incepuse acel lucru. Poate insemna asta ceva? sau e doar o banalitate a mintii mele..obosite?" intreaba Ellena rosindu-se, dar curioasa din fire, simtea neaparata nevoie sa intrebe asta. Desi nu crezuse niciodata in calendarele astea nu credea nici in sfarsitul lumii. Dar dorea sa vada daca asta ar insemna o putere a ei, un alt dar sau doar un vis din cauza noptilor nedormite.

[Image: 2hgfx45.jpg]
I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull

Sig By Ginny ... Thx my loveKiss
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Lectia II ~Magia Mayasilor~ - by Ema Snow - 25 Jul 2011, 08:54
RE: Lectia II ~Magia Mayasilor~ - by Ema Snow - 26 Jul 2011, 08:33
RE: Lectia II ~Magia Mayasilor~ - by Ema Snow - 27 Jul 2011, 09:23
RE: Lectia II ~Magia Mayasilor~ - by Ema Snow - 27 Jul 2011, 21:44
RE: Lectia II ~Magia Mayasilor~ - by Ema Snow - 30 Jul 2011, 09:31
RE: Lectia II ~Magia Mayasilor~ - by Ema Snow - 03 Aug 2011, 12:07