Thread Closed 
Every night I remember it
09 Aug 2011, 16:34 (This post was last modified: 09 Aug 2011, 16:36 by Jennifer L. Campbell.)
Jennifer ascultase atenta povestea Melissei.Niciodata nu aflase ce se intamplase cand cele doua aflasera ca sunt surori, nici macar nu intrebase.Acum isi dadea seama de unde avuse uterile acelea Eveline in Padurea lui Dean.Se uita atenta la steaua Melisse.Nu dupa mult timp, disparu de pe mana fetei.

-Da, din pacate stiu cum e el.., spuse Jennifer oftand.
-Acum spune`mi te rog ce s`a intamplat in Padurea lui Dean, ii spuse Melisse Cercetasei, in timp ce se aseza mai comod pe bustean.

Jennifer trase aer in piept.Era foarte dureros sa isi aminteasca intamplarile din noaptea aceea.Ofta adanc, dupa care incepu:

-Eu cu Eveline eram in Padurea lui Dean, prima data nestiind motivul pentru care eram acolo.Mie mi se parea ca Eveline stia, doar ca nu vroia sa imi spuna..incepu Cercetasa.La un moment dat, Alexander o rapise pe Eveline, in timp ce o bagase intr`o transa.Eveline nici macar nu stia ce face..
-Si imi pare foarte rau, spuse Alexander.Cap-de-Mort imi promisese ceva, pe care eu imi doream foarte mult, pana la un moment dat....
-Da, aproba jennifer.Era si Dominik in padure, si am inceput sa o cautam pe Eveline, si am gasit`o sarutandu`se cu Alexander.Dupa Dominik si Alexander s`au luat la bataie..in fine..Eveline isi revenise..Sa trecem peste asta..Mai tarziu, am ajuns in poienita in care era Cap-de-Mort, cu o groaza de Devoratori, si tata era intins pe jos, ranit grav.Dupa ce ne`a torturat un pic pe mine si pe Eveline, ne`a spus chiar insusi Cap-de-Mort ca suntem verisoare, si dupa mi`a omorat tatal..

Jennifer se orpise din vorbit.Simtea ca nu mai poate.O lacrima ii curse usor pe obraz.Alexander se aseza langa ea, tinand`o de mana.

-Noi am ajuns in poienita din cauza lui Dominik, acesta spunandu`se ca este de partea lui Cap-de-Mort.Dupa ce mi`a omorat tatal, ne`a dus intr`o cabana..Eu si Eveline eram tinute acolo, doar ca ne pazea decat Dominik.Amandoua aveam nervii intinsi la maxim, am si tipat una la alta..dupa Eveline iesise din cabana si se duse la un rau din apropiere..si..vorbise cu Dominik..mai mult el se tinea dupa ea..m`am dus si eu..ne`am intors in cabana..ne`am impacat...

Se oprise vrand sa ia o gura de aer.Vedea cum Melisse asculta atenta toata povestea.

-Dupa toate acestea, am fost duse iar in poienita, iar acolo era si trupul tatalui meu mort..Alexander era in genunchi in fata lui Cap-de-Mort, care era aproape sa`l omoare..Eveline l`a salvat..dupa am inceput sa tip si sa ii spun mai multe lucruri lui Cap-de-Mort..a aruncat blestemul Crucio pe mine de doua ori, m`a salvat Eveline..Dupa am eusit sa scapam cu puterea lui Eveline, cu steaua sa..am Disparut toti patru..si cu trupul tatalui meu tot in padure...

Se orpise.numai putea.Trebuia sa se linisteasca un pic.Lacrimile ii veneau acum siroase pe obraji..si povestea inca mai trebuia continuata.Alexander o lua in brate, spunandu`i sa se linisteasca.

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Every night I remember it - by Jennifer L. Campbell - 09 Aug 2011, 16:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Silence in the night Dimitri Belikov 14 3,274 26 Aug 2012, 19:52
Last Post: Dimitri Belikov
  A night like this Oswin A. Cameron 19 4,287 29 May 2012, 18:51
Last Post: Colin Hawkeye Rovson