Hello guys!
09 Aug 2011, 21:38
Heeei, vrajitori!
Am venit printre voi. Ma numesc Ana, am 14 ani si sunt o fana HP. Am citit toate cartile (si cred ca o sa le recitesc. Nu strica niciodata) insa nu am vazut toate filmele. Imi place foarte mult sa citesc, sa desenez, sa fac creatii in Gimp, sa ma uit la animeuri (am vazut o gramada de animeuri, insa preferatele mele sunt K-ON! sezonul 1 si sezonul 2, Inuyasha, Hakuouki, Freezing, Kampfer, cateva episoade din Nana) sa ascult muzica (de toate felurile exceptand "prea-frumoasa" manea), sa vorbesc intr-una (a gasit careva butonul stop?)
Apreciez persoanele cu simtul umorului si al ironiei (ca mine). Aveti asa ceva? Atunci va garantez ca o sa ne intelegem din start.
Imi plac mult animalele Love Si imi place sa fac RPG, fiindca pot spune ca am experienta.(Nu vreau sa ma laud, dar desigur se va gandi unul sa ma intrebe) Bun, acum ca o chestie, DarkMark a fost primul forum RPG pe care am stat. Caci eu sunt un membru mai vechi si, ca sa zic asa, sunt veterana. (Din fericire, doar la figurat. N-arat eu a baba de 60 de ani) Dar doar pentru ca e asa, nu ma luati cu Bine ai revenit, sau sa ma intrebe careva cine sunt. Doar daca considera ca are experienta mai veche de...luni bune, cred ca imi poate trimite un PM. Am decis sa "o iau de la capat", sa imi fac prieteni si sa reintru in castelul de la Hogwarts.
Raspund la orice intrebare (mai putin la cea despre resedinta mea. M-am obisnuit sa n-o spun)

[Image: 2ngae4o.png]

Hey, you just read that
And this is crazy
But we're both bored
So RP with me, maybe!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Hello guys! - by Alexandra Victoria Cooper - 09 Aug 2011, 21:38
RE: Hello guys! - by Kennya Allen - 09 Aug 2011, 22:00
RE: Hello guys! - by Melisse Y. Carter - 09 Aug 2011, 22:02
RE: Hello guys! - by Desiree Rose Goth - 09 Aug 2011, 22:05