Lectia XI
|
10 Aug 2011, 01:41
|||
|
|||
Georgya incepu sa scrie incet. Pana dansa pe hartia pergamentului lasand in urma sa panglici ondulate din cerneala. Mana i se misca lent, elegant. Incerca sa caseasca cele mai potrivite cuvinte. Tema pe care le'o daduse Rosalie in clasa avea intrebari foarte bine puse, ultima dintre ele ii datea Cercetacei putin de furca. Fata stia ce sunt previziunile, dar nu gasea cea mai potrivita definitie.
In sfarsit termina! "1 Cea mai interesanta lectie mi s'a parut lectia IX. Aceasta a fost prima mea ora de Previziuni despre Viitor. Lectia IX, cea in care am facut prima previziune, este si cea pe care nu o sa o uit nicicand. 2 As dori sa invat mai multe despre Tarot. Este, cred eu, un mod fascinant prin care poti citi viitorul. Sunt interesata de acest subiect si din cauza faptului ca stiu putine lucruri. As vrea sa aflu mai multe, cum ar fi: Pentru un anume subiect tragi un numar de carti, pentru altul trangi un numar de carti total diferit? Sper ca voi avea ocazia sa invat arta straveche a Tarotului. 3 Aceasta ora mi s'a parut foarte interesanta si constructiva, deoarece am reusit sa aflu mai multe despre diferitele forme de previziuni invatate, cu ajutorul raspunsurilor date, dar a a intrebarilor. 4 Previziunile sunt aflarea inca din prezent a continutului unor intamplari ce pot avea loc in viitor si a caror valabilitate depinde de alegerile facute de persoana careai ii sunt adresate, dar si de destinul acesteia." Pana la urma tema a iesit destul de bine! se gandi Georgia. Reciti de cateva ori raspunsul la cerinta 4, nici ei nu ii venea sa creada ce definitie gasise. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|