Intalnire cu un vampir. Vol1:Alexander Brockelhurst
10 Aug 2011, 16:36
Deci, cam asta o sa fie cartea mea Thinking Dupa cum spune si titlul e despre vampiri. Tin sa marturisesc ca nu e terminata, am scris doar cateva capitole, iar daca va dura ceva mai mult pana o sa le postez pe urmatoarele, scuzati-ma, caci le scriu mai intai pe hartie. Oricum capitolele sunt lungi, si pana atunci nu voi avea grija.
Asta e "coperta"

[Image: meeting_a_vampire_by_indiamoon-d462oxb.jpg]

“Love is like the wind, you can't see it, but you can feel it"

Prolog
M-am uitat speriata in jurul meu. Castelul era infiorator, iar camera cu oglinzi ma ingrozea. Nu doream sa-mi vad chipul la fiecare ridicare a capului. Eram plina de sange si zgarieturi. Pe podeaua veche erau numai cioburi. M-am lasat pe spate, in stanga mea observand o oglinda sparta pe jumatate. Am ridicat jumatatea care nu era prinsa de rama si mi-am privit reflectia.
Nu semana cu mine. De obicei nu eram hotarata. Mereu eram nesigura si oscilam. De data asta stiam ce vroiam, si tot ce conta era sa-l salvez pe el acum. Nu mai eram papusa fragila din turn, care trebuia pastrata in singuranta pentru a nu se sparge. De data asta, eu eram printul care venea s-o salveze.
In timp ce ma gandeam la toate astea, planul incepea sa se dezvolte in capsorul meu . Am ranjit multumita, in timp ce ma ridicam de pe podeaua rece. M-am mai privit inca o data in ciob, si mi-a placut chipul pe care-l vedeam.

Primul capitol il voi pune dupa ce primesc cateva pareri ^.^

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Intalnire cu un vampir. Vol1:Alexander Brockelhurst - by Isolde du Maurier - 10 Aug 2011, 16:36

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O viata de vampir Katya Sokorov 2 1,807 27 Dec 2011, 20:13
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  In cautarea unui vampir [+16][complete] Alice Swan 184 36,399 24 Aug 2010, 11:43
Last Post: Alice Swan