Intalnire cu un vampir. Vol1:Alexander Brockelhurst
|
10 Aug 2011, 16:36
|||
|
|||
Deci, cam asta o sa fie cartea mea
![]() Asta e "coperta" ![]() “Love is like the wind, you can't see it, but you can feel it"
Prolog
M-am uitat speriata in jurul meu. Castelul era infiorator, iar camera cu oglinzi ma ingrozea. Nu doream sa-mi vad chipul la fiecare ridicare a capului. Eram plina de sange si zgarieturi. Pe podeaua veche erau numai cioburi. M-am lasat pe spate, in stanga mea observand o oglinda sparta pe jumatate. Am ridicat jumatatea care nu era prinsa de rama si mi-am privit reflectia.Nu semana cu mine. De obicei nu eram hotarata. Mereu eram nesigura si oscilam. De data asta stiam ce vroiam, si tot ce conta era sa-l salvez pe el acum. Nu mai eram papusa fragila din turn, care trebuia pastrata in singuranta pentru a nu se sparge. De data asta, eu eram printul care venea s-o salveze. In timp ce ma gandeam la toate astea, planul incepea sa se dezvolte in capsorul meu . Am ranjit multumita, in timp ce ma ridicam de pe podeaua rece. M-am mai privit inca o data in ciob, si mi-a placut chipul pe care-l vedeam. Primul capitol il voi pune dupa ce primesc cateva pareri ^.^ THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O viata de vampir | Katya Sokorov | 2 | 1,807 |
27 Dec 2011, 20:13 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
In cautarea unui vampir [+16][complete] | Alice Swan | 184 | 36,399 |
24 Aug 2010, 11:43 Last Post: Alice Swan |