Grrr... Faimosul Hogwards
|
12 Aug 2011, 12:36
(This post was last modified: 15 Aug 2011, 21:28 by Effy K. Dietrich.)
|||
|
|||
Deşi se cintrola foarte bine pentru Elizabeth era clar că Viperinul se enevase. Şi nu prea înţelegea de ce. Doar îşi exprimase părerea şi spusese ceea ce ştia. Dar probabil că şi ea s-ar fi enervat dacă cineva spunea un lucru ce nu îi plăcea despre un vrăjitor ce îl avea drept model. Aşa că nu spusese nimic aşteptând ca acesta să vorbească . Era sigură că starea lui de nervozitate va dispărea curând, sau mă rog aproape sigură. Nu îl cunoştea îndeajuns de bine încât să îi ghicească următoarea mişcare.
Ascultă atentă părerea lui, aprobând uneori. Avea sens ceea ce spunea el, dar nu era în totalitate adevărat. Ştia foarte bine că Harry nu fusese un impostor, altefel nu ar fi supravieţuit de atâtea ori în faţa lordului. Privi câteva clipe articolul analizând cu atenţie atât imaginile, cât şi propoziţiile. "Cum am mai spus a fost la fel de puternic ca Lordul Întunecat. Asta pentru că o dată cu preluarea puterilor şi calităţilor sale devenise un Horcrux al lui Cap-de-Mort. Atunci când s-a luptat ultima dată cu el şi când l-a ucis a distrus partea din lord care se ascunsese în el. Nu mai e la fel de puternic. Plus că a îmbătrânit. Şi nu am spus că în timpul bătăliei nu a fost ajutat. Spuse totul cât putu de clar şi răspicat . Poate vorbise prea mult, dar dacă ar fi omis vreun detaliu nu s-ar fi exprimat cum trebuie. "Ahh... Atunci îţi urez succes în misiunea ta." Îi zâmbi prietenoasă şi încurajator. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In drum spre Hogwards | Sirius Black | 1 | 1,524 |
14 Aug 2011, 15:11 Last Post: Adnana Hale |