Give me everything ... [ Privat ~ Byung Hun & Jasmine ]
|
12 Aug 2011, 13:52
|||
|
|||
Ridică o sprânceană și începu să râdă . Era amuzant comentariul lui , dar nu , nu se simțea atrasă de el , cel puțin nu pe moment . Poate după ce îl va cunoaște mai bine , cine știe .
" - Huh , eu nu - s ca celelalte fete . Cel puțin eu nu fac asta că îmi placi tu sau un altu ' . Eu fac asta , pentru că , ei bine sunt eu și așa - mi place . Oricum acum fiecare cu părerea lui , nu încerc eu să schimb părerile celorlalți . " Fusese atât de calmă când vorbi încât se uimi chiar pe ea . Deși nu mai râdea , în ochi i se citea amuzamentul clar față de ceea ce crezuse băiatul inițial . Se dădu jos de pe pervaz , și - și aranjă hainele , apoi își trecu mâna prin păr , din pura lipsă de ocupație . Se însera încetul cu încetul și știa că de la o anumită oră nu mai aveai voie să ieși din Camera de Zi a Casei tale , cel puțin dacă nu doreai să fi sanctionat sau trimis a doua zi în detenție . Nu avea probleme cu asta , adică erau rare momentele când ieșea pe hol după stingere , dar atunci avea grijă să nu o vadă nimeni , preferând să meargă lângă lac și să deseneze , Ra ținându - și mereu companie . ❥ I want you back in my arms ![]() ![]() and never let you leave |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|