Thread Closed 
Do you have a d r e a m ?
13 Aug 2011, 13:26
  • OFF: Sper sa nu va suparati ca m-am bagat si eu X_X si pot sa o bag si pe Dess? Daca nu nu, iar daca da sa imi spuneti ca sa ii trimit un PM Smile.

ON: Ploaia sfasia cerul in doua, iar luna si stelele erau parca inexistente in seara aceea. Tot ce lumina Hogwarts-ul erau tortele de pe o parte si de alta a peretelui, iar afara mai erau cateva felinare, cam unul-doua pe kilometru, majoritatea becurilor care erau aflate inauntrul lor fiind arse.
    Melisse o cauta pe Desiree, planuisera sa mearga din nou la lac in seara aceea, pentru a vedea acea parte din lac pe timp de ploaie. Era o parte din lac in care luna sau soarele se reflectau in lacul cel limpede, unde apa mereu era temperata si foarte curata, iti puteai vedea picioarele fara nicio problema. Si erau si nuferi prin parti si...era minunat. Mell mereu se linistea acolo.

Oricum, in seara aceea vroiau sa vada cum arata lacul in timp de ploaie, asa ca Dess ii propuse Cercetasei sa se intalneasca in Aripa Spitalului, deoarece ea isi termina tura seara. Melisse o admira pe Dess foarte mult la acel capitol. Era si Sefa-de-Casa, activa la toate orele si era si Ajutator in Aripa Spitalului [OOC: sper din suflet ca imi aduc bine aminte] si, totodata, avea si timp pentru relaxare.
    Intunericul combinat cu ploaia care mai avea si cateva fulgere pe ici pe colo era asemeni unui film de groaza. Melisse intra in sala din Aripa Spitalului, fiind cuprinsa in intuneric si...vazu alte doua siluiete putin mai incolo.
    Le recunoscu pe ambele, cu toate ca nu stia ce facea acolo Aileen.
    - Buna Jenn, buna Aileen! le spuse aproape soptit.
    Cercetasa isi imbratisa verisoara, privind-o in ochi pe adulta. O intalnise la Ceaunul Crapat in urma cu cateva saptamani, insa deatunci nu se mai vazura. Si, personal, Mell nici nu astepta sa o mai vada.
    - Ce faceti aici? se interesa ea.

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Do you have a d r e a m ? - by Aileen Denvers - 10 Aug 2011, 19:00
RE: Do you have a d r e a m ? - by Melisse Y. Carter - 13 Aug 2011, 13:26