Thread Closed 
Do you have a d r e a m ?
13 Aug 2011, 13:39 (This post was last modified: 14 Aug 2011, 21:45 by Jennifer L. Campbell.)
OOC: Aileen, scuze, nu am inteles eu bine prima data X_X Melisse, din partea mea poate venii oricine Love si cred ca Dess era ajutator in biblioteca, Bell era in Aripa Spitalului Thinking parca asa era X_X

BIC:Jennifer se uita atenta la rana sa.Sangele inca curgea usor pe mana sa, cazand dupa usor pe parchet.O ustura un pic, dar nu era foarte grav.Se gandea ca alta data trebuie sa fie mai atenta, ca poate o data si`o data ii va cadea in cap, sau cine stie.

Privirea i se atinti inspre tanara.Aceasta i se prezenta la randul sau, spunand ca o cheama Aileen.Ce nume frumos.Lui Jennifer chiar ii placa, si suna asa mai..deosebit.

Ramase un pic uimita de faptul ca fata isi tratase rana singura, si chiar ii reusise.Cercetasa se gandea ca are dreptate cand se gandeste ca ar trebui sa invete si ea niste vraji de vindecare.I`ar fi de mare folos.

Vruse sa o roage sa o ajute si pe Jenn, vrand sa nu mai murdareasca podeaua cu sangele sau, dar chiar in acel moment usa de la intrare se deschise.Se intoarse usor, recunoscand imediat silueta care intrase:era verisoara sa Melisse.

-Buna Mell! spuse ea zambind si imbratisand`o si ea pe verisoara sa.Vazu ca cele doua se cunosc.Zambise usor la acest gand.
-Ce faceti aici? se interesa Melisse.
Jennifer isi ridica mana pe care avea rana, fiind patata cu sange.Zambi.

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Do you have a d r e a m ? - by Aileen Denvers - 10 Aug 2011, 19:00
RE: Do you have a d r e a m ? - by Jennifer L. Campbell - 13 Aug 2011, 13:39