Give me everything ... [ Privat ~ Byung Hun & Jasmine ]
|
14 Aug 2011, 19:55
|||
|
|||
Îl privi în ochi , printre gene şi zâmbi când o sărută din nou . Atât de bine se simţea în acel moment , căci nu - i mai păsa de nimeni , înafară de ei doi . Când acesta pomeni de părinţii ei , râse şi ea , şi - şi duse o mână pe obrazul lui , lipindu - şi fruntea de a acestuia .
- Nu - mi pasă , plus că nu - mi vor zice nimic , stâta timp cât eu sunt fericită , spuse şi îi zâmbi dulce , fermecător , mângâindu - i chipul uşor . Era fericită , de asta nu se punea problema , şi ştia că mama ei nu va spune nimic , mai ales că era majoră . Zâmbi când o luă de mâna , privindu - i ochii ce străluceau atât de frumos în lumina cauzată de focul din şemineu . Îşi muşcă uşor buza , când o întrebă dacă vrea să fie cu el şi la început doar dădu scurt din cap . Însă ştia că trebuia să mai folosească şi cuvinte . Vreau , spuse pe un ton calm , deşi era uşor agitată şi emoţionată . Îşi apropie chipul de al lui şi îşi presă buzele peste ale acestuia , zâmbind în sinea ei . ❥ I want you back in my arms ![]() ![]() and never let you leave |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|