Give me everything ... [ Privat ~ Byung Hun & Jasmine ]
15 Aug 2011, 01:00
Când auzi că părinţii ei nu îi vor zice nimic, a făcut ochii mari. Părinţii lui nu ar fi acceptat aşa ceva dacă ar fi fost fată. Părinţii lui au fost din totdeauna mai duri şi stricţi.
-Bwoh? Eu în locul lor mi-aş face griji că fata mea deja face asta la doar optsprezece ani, a scos limba şi se strâmbă într-un mod amuzant şi adorabil în acelaşi timp. Glumise, oarecum, pe o parte. El dacă o să aibă copii şi o să aibă o fată, o să aibe grije să nu se atingă vreun băiat de ea până când nu va fi majoră. Asta îi impuseră şi părinţii lui, dar nu ţinuse cont de asta niciodată şi se întâlnise cu o fată la vârsta de cincisprezece ani. Una singură şi de atunci nu i-a mai trebuit.
Se întreba ce vor zice acum părinţii lui dacă vor afla de relaţia asta. Sunt foarte foarte pretenţioşi când vine vorba de fete. Dacă lor nu le place fata, fac orice pentru a-i despărţi.
În momentul când auzi cuvântul "vreau" fu trezit la realitate şi a zâmbit, dând să se îndepărteze, dar ea îşi lipi buzele de ale lui presându-şi-le într-un mod plăcut. Făcu şi el acelaşi lucru, savurând fiecare moment.

[Image: 1192rk3.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Give me everything ... [ Privat ~ Byung Hun & Jasmine ] - by Lee Byung Hun - 15 Aug 2011, 01:00