Do you have a d r e a m ?
|
15 Aug 2011, 21:21
|||
|
|||
Jennifer aproape ca incepea sa rada de verisoara sa.Ii era recunoscatoare ca o interesa sanatatea sa, doar ca nu era o rana atat de mare.Doar curgea un pic de sange, si simtea cateva intepaturi.Mai rau ii parea ca murdarea marmura de pe jos cu sangele sau de un rosu aprins.
-Esti bine? o intreba Melisse holbandu`se la rana verisoarei sale. Jennifer dadu afirmativ usor din cap. - Cum te simti?! A venit madam Pomfrey sa te vindece? Ai nevoie de ceva? De unde ai rana asta uriasa? intreba iar Melisse intrebarile curgand una dupa alta. -Ma simt foarte bine, spuse Jennifer zambindu`i verei sale.Madam Pomfrey habar nu am pe unde este, presupun ca o sa vina imediat, nu am nevoie de nimic, poate doar de ceva cu care sa sterg pe jos si rana o am din Padurea Interzisa.M`a prins ploaia pe acolo si a cazut o ramura dintr`un copac si mi`a facut rana aceasta cam adanca, continuase ea vrand sa isi lamureasca verisoara. Chiar si tanara se mira ca nu o doare.De obicei si la o taietura o ustura mai rau, dar acum nu avea absolut nimic.Isi intoarse privirea spre Aileen care ii lua bratul ranit, rosti iar doua vraji, iar vraja tinerei Cercetase se vindecase.Aceasta le intrebare dacanu invata nimic la scoala aceasta. -Multumesc si invatam doar ca nu vraji de vindecare, spuse Jennifer fiindu`i recunoscatoare pentru ajutorul acordat. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|