Lucruri stranii
|
17 Aug 2011, 11:36
(This post was last modified: 17 Aug 2011, 11:37 by Christianne Floreine du Val.)
|||
|
|||
Erau din nou acei ochi care o inspaimantau pe Serena.Stateau acolo, pititi, ascunsi dar stralucirea aceea din ei te facea sa ii privesti fix.In acel moment Mina cazu pe jos , ametita fiind de ochii dusmanosi.Serena se apropie in fuga de ea si ii puse capul pe
genunchii ei. -Mina! Mina trezeste-te te rog! Haide te rog.. Isi scoase bagheta ,o indrepta spre Mina si spuse:Aguamenti!Din varful baghetei Serenei tasni un jet de apa care o lovi pe Mina drept in fata.Aceasta se trezi din acel somn straniu si spuse: -Serena?! Ce se intampla a...Unde suntem ?Se ridica in genunchii ,privii mai atent dupa care spuse: -Ochii aceia...i-am mai vazut undeva... Privii repede prin Sectorul interzis si ii zari acolo,langa un raft. -Esti bine?o intreba Serena pe Soimita. -D-da..cel putin asa cred.Cum am ajuns aici?N-nu imi aduc aminte nimic,spuse Mina asezandu-si roba -Ochii aceia sunt malefici si trebuie sa...dar nu apuca sa termine propozitia ca.... Grace is our veil; vengeance, our vow. ![]() Where roses die, we rise. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lucruri stranii - by Serena van der Woodsen - 17 Aug 2011, 10:45
RE: Lucruri stranii - by Christianne Floreine du Val - 17 Aug 2011, 11:36
RE: Lucruri stranii - by Serena van der Woodsen - 17 Aug 2011, 12:53
RE: Lucruri stranii - by Christianne Floreine du Val - 17 Aug 2011, 13:10
|