Courtyard Apocalipse
|
17 Aug 2011, 13:43
|||
|
|||
Jennifer simti cum deodata aluneca odata cu covorul de sub picioarele ei si aproabe ca intra in zid.Iti ridica mainile in fata pentru a nu da cu capul, dar cazuse pe jos.Se lovise un pic cam tare la picior, dar mergea.
Tanara incepuse sa injure de mama focului.trebuia sa fie mai atenta cand alerga dupa Eveline, amintindu`si cum o daramase inainte sa plece cu ea in Padurea lui Dean.La fel facuse si atunci, se impiedicase de o piatra de pejos, si ambele Cercetase facusera cunostiinta cu pamantul.Rase vazand ca in momentul in care incepu sa injure niste Cercetasi boboci intrasera prin gaura din portet si grabind pasul cand se uita la Jennifer si o auzi cum injura. Isi dadu ochii peste cap auzind monologul lui Eveline.Era ca de obicei, radea de Jennifer si de echilibrul sau. -Da da buna, si tu vorbesti care cand aleargi intra in primul stalp sau copac, spuse Jennifer chicotind.Pai ce sa am..am avut un vis cam ciudat..ii spuse Jennifer pierindu`i zambetul de pe fata. O luase de mana pe verisoara sa tragand`o afara din Turnul Cercetasilor.Nu vroia sa ii povesteasca de fata cu toata lumea, asadar o lua intr`un loc mai retras. -Vreau sa te rog ceva, spuse Jennifer.Si stiu ca ma vei ajuta, continua aceasta ridicand din sprancene. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|