O reuniune sau un ritual ?
|
18 Aug 2011, 11:10
|||
|
|||
Just me and Claire Afere ! Razele aurii cadeau pe parul verde , lins , cateva suvite stateau pe un ochi . Soarele apunea dincolo de Padurea Interzisa , ajungand la orizont, tura ei de veghere sfarsindu.se , dandu.i astfel stafeta lunii , ce venea calare pe un dragon gigantic mov cu ochi rosii , inspaimantatori . Fata privea acel spectacol din Hambarul Bufnitelor , admirand peisajul mirific intitulat de ea "Unirea celor doi pazitori" . Statea sprijinita cu coatele de marginea unei ferestre mari , cate o bufnita iesind sau venind ori de la vanatoare , ori de la trimiterea unui pachet spre un loc indepartat . Oftase usor , in ochii ei sclipeau lumina stralucitoare a soarelui . *Oare sa o trimit ? Imi va raspunde ? N.o va da pe foc imediat dupa ce imi va vedea numele meu scris pe pergament ? Mai bine nu . Nu stiu de ce am venit aici . Am vrut doar sa ii trimit surioarei mele o scrisoare , dar o indoiala imi sta in cale . De ce totusi ? De frica ? De teama ca ea sa nu o bage in seama ? E posibil orice . Totusi , ce pierd ? * A fluierat incet si o bufnita amaruie zburase pana la ea , asezandu.se pe mana ei . Infasurase pergamentul si il legase de piciorul acesteia pe urma isi luase zborul , planand si dand din aripi spre soare , devenind un simplu punctulet .
"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 18 Aug 2011, 11:10
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Claire Afere - 18 Aug 2011, 13:24
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 18 Aug 2011, 14:01
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Claire Afere - 19 Aug 2011, 12:33
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 19 Aug 2011, 14:04
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Claire Afere - 21 Aug 2011, 13:32
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 21 Aug 2011, 13:55