O reuniune sau un ritual ?
|
18 Aug 2011, 13:24
|||
|
|||
Pe paginile ingalbenite ale cartii "Diverse metode de a afla viitorul unei persoane " , razele soarelui intrand prin geamul inchis , o inundau , acestea stralucind la atingerea lor . O fata cu capul aplecat asupra cartii , incerca sa ii afle secretele . "Una dintre cele mai cunoscute variante in dezvaluirea viitorului este cititul in cafea . Prin zatul lasat in urma unei cafele consumate , dupa ce ceasca e intoarsa cu susul in jos pentru un timp 10 minute , persoana , atat incepator cat si expert , trebuie sa cunoasca urmatoarele semne : ... " Dupa acel paragraf pe pagina erau desenate mai multe figurine de toate formele si in stanga lor era descrierea si insemnatatea lor . *Ohh!Cui ii place aceasta materie ? E total indecisa , daca nu gresesc cuvantul . E dezorientata si o minciuna gogonata . Daca in locul unui cap de taur apare unul de leu si acest desen nu apare aici ? Nu ii o minciuna ? Ba da ! Si atunci de ce trebuie sa invatam prostiile astea ? O dezamagire totala ! Mai bine imi termin eseul si nu am sa invat nimic pentru ea data viitoare ! Ce o sa.mi faca profa ? O sa.mi prezica o intamplare ciudata prin cine stie unde , poate chiar Padurea Interzisa si o sa am parte de multe peripetii printre care sa ma aleg cu cateva oase rupte ? Ehh da ! Nu cred in asa ceva ! * Inchise cartea cu o mana , rase incet , luase penita , o inmuiase in calimara apoi asternuse scrisul ei pe pergamentul din fata ei , mintea ei zburand printre norisori .
The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 18 Aug 2011, 11:10
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Claire Afere - 18 Aug 2011, 13:24
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 18 Aug 2011, 14:01
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Claire Afere - 19 Aug 2011, 12:33
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 19 Aug 2011, 14:04
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Claire Afere - 21 Aug 2011, 13:32
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 21 Aug 2011, 13:55
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Claire Afere - 21 Aug 2011, 14:59