Courtyard Apocalipse
|
18 Aug 2011, 14:37
|||
|
|||
Eveline tresari usor apoi se incrunta auzind cat de rece ii vorbea Jennifer.Bine poate o luase putin peste picior,dar numai facuse asta si inainte?Acum ce era cu ea de se infoia in pene asa tare si facea stanga-mprejur?Ceva se rupsese intre cele doua,asta era clar iar Eveline se simti putin dezamagita sa o vada pe Jennifer cum ii intoarce spatele.Ea nu era genul de persoana sa renunte asa usor.Iar acum ea statea rezemata de perete,privind-o cum se indeparteaza.Si pentru cateva secunde,nu se gandi sa o strige inapoi.Ea nu era genul de persoana care sa se milogeasca de cineva.Insa,de data asta simti ca trebuia sa lase mandria la o parte.
- Foarte bine.Stiu ca ma voi uri aproape toata viata pentru ca fac asta pentru ca eu nu ma milogesc de nimeni sa-mi spuna ceva insa .. despre ce era visul tau?Si .. am sa te ajut cu ce ai nevoie bolborosi Eveline privind inspre imprejurimile castelului.Na,o spusese. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|