Thread Closed 
O reuniune sau un ritual ?
19 Aug 2011, 14:04
Privea cerul albastru ce devenea rosiactic apoi negru , mergand lent , sunetele pasilor ei pe iarba auzindu.se incet in armonia cantecelor pasarilor ce o urma pe fata . Niste sunete mai stridente , ca un fel de tipat , urmate de niste pasi ce fugeau in graba si de o rasuflare grea , ii atrasesera atentia Elizei . Isi intoarse capul spre locul de unde veneau acele sunete , uimirea aparandu.i pe chip , insa se reintorsese la figura ei normala , rece ca gheata . Recunoscuse parul argintiu , lins al fetei si imediat isi revenise. Ii pusese viperinei multe intrebari , zapacind.o .
*Ce mai faci Green ? Nu te.am mai vazut de un an intreg !Cum o mai duci ? Ahm.. mergi in padure ? *
Ramasese tacuta pentru cateva minute si ii vorbise pe un glas domol , incet , tradandu.si tristetea .
*Ahm , bine , ma plimbam .Stiu ca nu ne.am mai vazut de mult timp , imi pare rau , dar ma stii , singuratatea si hmm..da , merg in padure. Vii si tu ? *
O randunica argintie se asezase pe capul Elizei , isi scuturase aripile , apoi curatandu.le . Se bagase intr.o aripa si.a inchis ochii si a adormit .
*Placere totala , mergem ? *
Cu un ultim indemn din partea ei , Claire aprobase din cap , apropiindu.se de marginea padurii , cu fiecare pas , copacii inalti isi faceau prezenta in fata lor . O adiere de vand trecuse prin parul fetelor , facandu.l sa zboare . Asemenea facuse si cu frunzele de pe crengile ce se inaltau la cer .
*Ohh!Cat va mai trebui sa astept ca sormea sa imi raspunda la scrisoare ? *

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 18 Aug 2011, 11:10
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 19 Aug 2011, 14:04