Courtyard Apocalipse
|
19 Aug 2011, 14:07
|||
|
|||
O durea ingrozitor de rau vorbele lui Eveline.Cum putea sa numai aiba incredere in ea?! Stia foarte multe despre Eveline, dar totul acum era schimbat.Da, nu stia motivul schimbari sale, dar mereu va fi langa Eveline sa o asculte, sa o ajute, chiar daca nu mai este nimic ca la inceput.Si Jennifer cu ce se schimbase?Da e adevarat, se enerva un pic mai repede ca inainte, dar atata tot.Moartea tatalui sau ii schimbase viata la 180 de grade aproape..si nu stia daca Eveline intelegea asta.O lacrima ii cazu pe obraj, avand noroc ca Eveline nu observa nimic.Nu vroia sa isi piarda prietena, dar cum spunea si Eveline, nu va sta sa se milogeasca de nimeni.
-Nu este vorba ca suntem verisoare, spuse Jennifer uitandu`se atenta in ochii lui Eveline.Si stii ceva?Daca mi`ai spune si mie ce se intampla cu tine as intelege, dar vad ca ti se duce increderea, si nu stiu motivul..si recunosc..si eu sunt schimbata..dar nu farte rau..si stii foarte bine motivul ! spuse Jennifer de data asta simtind in venele sale nervozitatea.Nu era vina ei ca pierderea unei persoane foarte dragi o schimbase.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|