Nimic si din nou nimic.
|
19 Aug 2011, 19:12
|||
|
|||
Pamantul ii intrase in gura , spre nemultumirea Elizei , scuipandu.l pana ramase fara saliva . Minunat ! Numa iasta ii mai lipsea . Acum ce urma sa faca ? Vroia neaparat sa ii dea vreo doua acelui baiat care avea chef de joaca ? *Si totusi , chiar se juca ? Poate ca vroia sa invete ceva . Si e minune ca a reusit sa apara vreo scanteie . Oare cati ani are ? In fine , pare a fi un elev nou la scoala asta . Oare nu l.am vazut intre copii de la sortate ? Nu imi mai amintesc absolut nimic . Off..pe ce lume mai sunt daca nici macar nu mai sunt atenta in jurul meu . Dar am fost vreodata ? * Se ridicase si ochise stancile ude de sub lac . Nu erau prea adanci , deci putea sa le sara . Incepuse cu una mica , uda si alunecoasa , dar isi pastrase echilibrul , apoi a doua si tot asa pana ajunsese pe malul celalalt . "Scuza-ma daca te-am speriat cu vrajiile de mai devreme, dar credeam ca sunt singur aici.Speram chiar...'' A ramas tintuita locului ,creierul mergand cu 300 de km pe ora . Era ciudat pentru ea , insa intelegea . Nu stia ce , dar intelegea . Se simtea ca si cum era trasa de o mana de bluza ei si dusa spre un loc uitat de lume . Se smucise si evadase , mana incercand insa sa o prinsa . Ziceai ca se adancea in adancurile unui ocean , dar iesise la suprafata . *Oare ce se intampla cu mine ?* murmurase incet . *Ahm , nu , nu.i nicio problema . Ahh,ar trebui sa iti zic felicitari pentru ca ai reusit intr.un fel . Cateva crengi din tufa langa care ma aflam incepuse sa arda. Ceea ce nu cred ca este efectul vrajii pe care presupun ca ai incercat sa o faci , dar a mers .. intr.un fel . Scuza.ma , nu m.am prezentat . Ma numesc Eliza Cyreno , la viperini . Tu ? *
"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|