Courtyard Apocalipse
|
19 Aug 2011, 21:19
(This post was last modified: 19 Aug 2011, 21:19 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Jennifer se uita atenta la trandafir.Nu stia nimic depsre acesta, sau ce avea sa ii faca lui Eveline.Stia doar de steaua pe care ea si Melisse o aveau, si care le proteja.Asculta atenta vorbele verisoarei sale, oftand lung dupa aceea.De ce nu ii spuse nimic?Vroia ca totul sa fie ca inainte, sa nu isi mai ascunda nimic una alteia..si va incerca cu toata puterea sa sa reuseasca acest lucru.
Se uita in ochii lui Eveline din care curgeau lacrimi fierbinti.Chiar in acel moment Jennifer nu se mai putu abtine si isi lasase si ea lacrimile in voie.Nu putea sa isi vada suferind verisoara, si mai ales ca se purtasera amandoua ca niste copii mici care se cearta pe o punga de bomboane. -Eveline..imi pare rau..n-n-am stiu decat despre stea..acum te inteleg..doar ca vrea ca totul sa fie ca inainte..eu si tu nu mai suntem la fel..dar putem remedia aceasta si increderea sa vina la loc.Stii, eu inca nu mi`am piedut`o..termina monologul oftand dupa care isi lua verisoara in brate strangand`o strans.Ii fusese dor de ea.Lacrimile fierbinti ii curgeau inca pe fata sa palida, curgand in voie. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|