In expresul de Hogwarts
|
19 Aug 2011, 21:51
|||
|
|||
Din barcă priveau castelul imens, de la ferestrele căruia se întrezăreau lumini puternice. Alături de cele două se mai afla o fetiţă, cu ochii sclipindu-i de încântare.
"Bună", spuse ea prietenoasă. "Eu sunt Evie. Evie Christine Porter." "Hei, Evie, mă numesc Adnana Hale." "Iar eu Andreea Black." "Încântată. Drăguţ lupuşor, apropo." "Ah, nu-i aşa? O cheamă Luna." Evie se întinse cu atenţie şi îi mângâie încet boticul. Mica lupoaică închise ochii, încântată de tratamentul primit. Barca era purtată spre celălalt mal de undele neobişnuit de puternice, clătinându-se din nou şi din nou, udând copiii aflaţi în ea. "Sincer, nu aş vrea să ştiu ce provoacă toata agitaţia asta a apei", rosti Andreea stăpânind-o cu greu pe Luna, care părea deosebit de dornică să sară şi să se joace. "Tatăl meu mi-a povestit că în primul lui an, a căzut din barcă şi o creatură ciudată cu tentacule l-a împins la suprafaţă. A fost norocos, nu?" zise Evie. "Îhhh". Cutremurându-se de groază, Adnana privi spre castelul a cărui silueta se contura din ce în ce mai bine, trădându-i măreţia gravă. "Dar mergem acolo. Mergem în sfârşit..." Şi glasul îi tremură de emoţie. ![]() Even when it's over, Harry Potter will always be a part of me. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
In expresul de Hogwarts - by Andreea Black - 01 Aug 2011, 00:14
RE: In expresul de Hogwarts - by Adnana Hale - 13 Aug 2011, 23:58
RE: In expresul de Hogwarts - by Evie Christine Porter - 19 Aug 2011, 21:51
RE: In expresul de Hogwarts - by Adnana Hale - 19 Aug 2011, 22:48
RE: In expresul de Hogwarts - by Evie Christine Porter - 20 Aug 2011, 21:41
RE: In expresul de Hogwarts - by Andreea Black - 21 Aug 2011, 00:01
RE: In expresul de Hogwarts - by Adnana Hale - 21 Aug 2011, 11:18
|