Thread Closed 
Nimic si din nou nimic.
20 Aug 2011, 09:11
Mintea ei ii zbura aiurea , din nou , nu stia din ce motive avea acele momente de retinere de uitare . De ce se comporta asa ? Poate ca e din vina sentimentelor , sau poate sa stresului . Si ce stres sa aiba ? Mergea intr.una in padure sau la lac si totusi era stresata. Din vina profesorilor ? Temelor ? Ca dormea prea putin . Orice ar fi fost nu vroia deloc sa mearga in Aripa Spitalului si sa ceara ajutor . Nu era in caracterul ei . Insa doamna Pomfrey o calmase de multe ori cand avea unele accese de furie sau de nervi ... si de suferinta . Reusise sa o faca , dar ea nu mai vroia . Acum statea singura si ii placea asta la nebunie . Baiatul se prezentase cat timp ea visa aiurea si se simtea de parca cineva ii aruncase o galeata rece peste ea .
''John...John Romulus...Astropufi.''
Se facuse liniste , viperina nestiind ce sa mai zica , o framanta unele lucruri , dar nu aveau treaba cu acel baiat . Si totusi , nu il mai vazuse o data . Capul ei incepuse sa bata puternic in unele locuri deci , se lasase pagubasa , pe moment . Il privise mai bine pe baiat . Avea cam aceleasi trasaturi unui astropuf insa era ceva in neregula cu el . O privea pe viperina nu cu ciuda ci cu dezgust .
*Hmm.. oare de ce ? Ce am eu asa de rau ? Mnah , poate ca e de la casa din care provin . Ciudat , toata lumea e asa . Toti elevii care sunt la viperini trebuie sa fie neaparat rai . Dar eu nu am nici cea mai vaga idee ce caut in casa asta . Ciudat , stiu , dar nu mai pot schimba nimic . Sunt in anul IV si am sa duc toti anii pana la capat . Macar in anii urmatori , voi mai putea sa scap de ai mei . *
''Si...ce te aduce aici la ora aceasta?....Cat despre vraja, te asigur ca am reusit sa o stapanesc in cele din urma...desigur mai trebuie sa lucrez putin la ea...''
Astropuful o spusese pe un ton hotarat si totusi era curios . Intr.adevar , era o problema ca cineva sa se plimbe la o astfel de ora , in loc sa stea in pat , sa mai leneveasca , pe afara si cu atat mai mult pe langa lac .
*Intotdeauna ma plimb ba pe langa lac ba prin padure cand e rasarit sau apus . Dar tu ? Ai venit aici numai pentru a face vraji ? Stii ca nu ai voie sa faci asta in afara orelor de curs . Am inteles ca este o astfel de regula pentru "a proteja" elevii . Mnah , ce vraji mai stii ? Dupa cum pari , esti foarte sigur pe tine in ceea ce faci . *

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Nimic si din nou nimic. - by John Romulus - 18 Aug 2011, 22:10
RE: Nimic si din nou nimic. - by John Romulus - 19 Aug 2011, 18:42
RE: Nimic si din nou nimic. - by John Romulus - 19 Aug 2011, 19:34
RE: Nimic si din nou nimic. - by Eliza G. Blest - 20 Aug 2011, 09:11
RE: Nimic si din nou nimic. - by John Romulus - 20 Aug 2011, 14:05
RE: Nimic si din nou nimic. - by John Romulus - 20 Aug 2011, 16:08
RE: Nimic si din nou nimic. - by John Romulus - 20 Aug 2011, 21:26
RE: Nimic si din nou nimic. - by John Romulus - 20 Aug 2011, 23:23