Nimic si din nou nimic.
|
20 Aug 2011, 15:36
|||
|
|||
Nu stia cat va mai sta acolo , era total absenta nici macar nu stia daca avea vreo ora in acea zi . Mai mult , nu stia ce zi era . Abia mai stia cine era , dar se trezise insa , cu greu . Nu ii placea ceea ce i se intampla , mai ales ca o lua de la capat . Vroia sa para normala , mai ales in fata unui elev . Uneori , nu era foarte sociabila cu oamenii si nu stia cat va mai vorbi cu el . Insa , spera sa o inteleaga , asta era ea si stia si ea foarte bine ca e ciudata . ''Teoretic....sunt in timpul orelor de curs...practic se prea poate sa fi plecat de la ora de Previziuni despre Viitor.Nu cred in astfel de chestii si la ora aia nu ai voie nici macar sa iti folosesti bagheta...cat despre vraji...'' O pufnise rasul , insa il intelegea . Nici ei nu ii placea acea materie . La urma urmei , la ce ajuta . Nu tu actiune , nu tu distractie nu tu suspans , doar putin , dar nu era indeajuns .. era vorba doar de viitor care nici macar nu se stia daca va fi exact cum s.a prezis sau nu . ''Scuza-ma....dar...parul tau....e....verde...!'' Acum intelegea de ce astropuful o privise asa de zbuciumat , si o apucase rasul de tot . Statuse un timp , prapadita de ras , tinandu.se strans de burta si rasufland intens . *Stai calm omule . Asa am fost nascuta . Si sora mea geamana are parul roz , eu sunt verde iar ai mei , mnah , putin mai normal . Nu stiu de ce am ajuns astfel , dar ma face sa ma simt , nu stiu , mai atrasa de natura . Stii tu , verde , copacii , verdeata etc . Mdah , oricum , nu vreau sa il schimb . Si nu ai cunoscut printesa ? Hmm.. pesemne ca nu ai observat.o inca . E in anul doi . O cheama Claire si , are parul argintiu . Soo..nu sunt singura ciudata de la scoala . *
"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|