Thread Closed 
Let's see what ya can...
20 Aug 2011, 20:12
  • OOC:imi pare rau ca ma bag si eu ca musca-n lapte,daca e imi dati pm si sterg postul ^_^.

Heather statea plictisita in turn,incercand sa ignore orice sunet din jurul ei,imposibil.Sunetele se auzeau de undeva aproape de marea sala.Se apropie cu pasi repezi spre cufarul sau incravat cu numele ei si isi scoase jurnalul,privind filele aproape transparente.Ramasesera foarte putine,obisnuia de fiecare data sa arda tot ce scria,privind linistita cenusa si fiind sigura ca nu le va mai citit nimeni altcineva,niciodata.Mai scoase o cutiuta in care se aflau cateva pene.
    Una din pană de Phoenix cu vârf de rubin,învelită-n velur vişiniu prins cu două inele de opal,una din pană de lebădă neagră,învelită într-un material ţesut din fir de pânză de păianjen cu vârf de onix, una din pana unei păsări necunoscute – verzi – învelită în bumbac cu vârf de smarald şi piatra lunii.O alese pe ultima si incepuse sa scrie cu un scris delicat si foarte clar in acelasi timp:
    "-Draga jurnalule,fiecare zi este tot mai dificila si chiar nu stiu daca se va..."
    Se opri in cateva clipe si arunca jurnalul in celalalt colt al camerei,lasand cerneala sa se intinda incet pe podeaua rece.Zgomotele devenisera infernale.Se ridica incet si iesi din turn inchizand usa camerei de zi cu grija in urma ei.
    Nu ii lua mult sa ajunga si isi dadu seama ca totul se petrece in clubul duelistilor,tranti usa de perete cand ajunse si isi scoase bagheta din roba sa putin murdara de noroi.
    "-Finite!"striga ea anuland efectul vrajii pe care o aruncase baiatul.
    Facu inca un pas in fata cu gratie si mumura:
    "-Ce naiba se intampla aici?"
    Abordase o privire superioara si astepta.

[Image: al6qmb.png]
[Image: 240wxw5.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Let's see what ya can... - by Darkason Pain - 18 Aug 2011, 22:14
RE: Let's see what ya can... - by Adnana Hale - 18 Aug 2011, 23:54
RE: Let's see what ya can... - by Adnana Hale - 19 Aug 2011, 14:30
RE: Let's see what ya can... - by Adnana Hale - 19 Aug 2011, 16:19
RE: Let's see what ya can... - by Adnana Hale - 19 Aug 2011, 16:48
RE: Let's see what ya can... - by Adnana Hale - 19 Aug 2011, 22:00
RE: Let's see what ya can... - by Adnana Hale - 20 Aug 2011, 14:12