Parerea Despre Fiecare Personaj
|
20 Aug 2011, 21:17
(This post was last modified: 20 Aug 2011, 21:23 by Evie Christine Porter.)
|||
|
|||
~Harry Potter: are momente de idioţenie totală, dar până la urmă fără el nu ar fi povestea, fără el nu ar fi amintirile... deci respect Harry! oricum, se ştie deja că e super curajos, intuitiv şi se gândeşte mai mult la cei pe care îi iubeşte decât la propria persoană.
~Hermione Granger: 'the brightest witch of her age'. ar fi trebuit să îi dea doi pumni în cap lui Ron după ce s-au sărutat pt faza cu 'Lav-Lav', pe care a făcut-o în principal pt a-i dovedi lui Ginny că şi el se poate săruta cu cineva. mi se pare o persoană genială, extrem de devotată şi curajoasă. ~Ron Weasley: Mister care merita doi pumni în cap pt minunata şi memorabila lui idilă cu Lavender [a.k.a Laveta, opera verişoarei mele]. E sufletul trio-ului, foarte amuzant, deşi uneori complet imatur. Invidios pe Harry, tipul care nu ştia cum să se certe mai mult cu Ginny până în vol 7, când brusc a început să-i pese şi s-a certat cu Harry ŞI din cauza asta. [nu contest dragostea frăţească]. ~Neville Poponeata: 'Why is it always me?' 'Cause you're funny, kid. Chiar mi-a plăcut de el din volumul 5. M-a zdruncinat serios scena în care mama lui i-a dat la St. Mungo's ambalajul de la bomboane şi, cu toate că bunicăsa i-a zis să îl arunce, el l-a băgat în buzunar. Clar foarte curajos. Şi săritor. În volumul 7 a fost baza. ~Luna Lovegood: Faptul că e la ODS arată că e de o inteligenţă sclipitoare şi chestia asta e susţinută de răspunsul ăla al ei cu 'un cerc nu are început' din ultima carte. E ciudată, dar la ea e ceva super ok şi e o prietenă bună. Foarte sinceră, cum a remarcat şi Harry =] Cel mai mult admir la ea faptul că a rămas fidelă tuturor 'credinţelor' ei şi a fost foarte drăguţă chiar şi când oamenii râdeau de ea. Respect! ~Ginny Weasley: La cât am menţionat-o, presupun că e evident că o ador. Pare uneori foarte răutăcioasă [spre exemplu când o numeste pe Fleur, Flegma, dar zău aşa, chiar era insuportabilă şi până la urmă porecla era funny. toţi avem momente de-astea în care chiar nu ne place o persoană]. Dar e extrem de curajoasă, puternică- nu o auzi niciodată plângându-se de experienţa din Camera Secretelor, deşi nu i-a fost deloc uşor cum o arată şi venirea Dementorilor din vol 3- deşteaptă şi cu o personalitate foarte puternică. Cred că faptul că nu a fost băgată în trio-ul minune a păstrat o aură de mister în jurul ei. ~Parvati&Padma Patil: Mă rog... Simpatice, în felul lor. Doar au mers cu Mr. Pumni în cap şi The Chosen One la bal. Ignorăm faptul că au fost ultima variantă. Cam copilăroase, din moment ce sunt prietenele Lavetei. ~Lavender Brown : Complet insuportabilă. L-a cam torturat pe Harry in 6 cu întrebările despre Ron şi relaţia ei cu el. Cum poţi să nu prea vorbeşti cu iubitul pt că trebuie să-l săruţi încontinuu? Hell. ~Cho Chang: Indecisă, plângăcioasă mamă-mamă, dar frumuşică în film. [all the credits go to Katie, pentru că ea m-a făcut să am o părere mai bunicică despre Cho]. în carte chiar e idioată. ~Dumbledore: El e THE MAN! Indiferent de greşelile trecutului. Se vedea că are remuşcări. E super înţelept. Chiar îmi place. ~McGonnagall: Ei, ea e THE WOMAN! În 7 e genială, în restul e foarte tare. Aşa cum s-a mai spus: dură, dar corectă. Mă intrigă faptul că are Patronusul Pisică, la fel ca Umbridge- pe care o iubeşte de nu mai are aer- dar presupun că nu contează prea tare. N-o să le vezi niciodată braţ la braţ. ~Umbridge: L-U-Z-Ă-R. E absolut imposibilă şi rozul ăla continuu mă împuşcă efectiv. Mi se apleacă. Cum putea suporta farfurioarele alea miorlăitoare nu ştiu. Şi penele alea minune... Ah!!! Mă abţin. Next. ~Fudge: Omul fără ochi. Încăpăţânare rară. ~Lupin: Deşi e f. enervant în 7 când vrea s-o lase baltă pe Tonks- care e o scumpă- îl respect pt că e un om absolut minunat. Şi îmi pare tare rău că a avut şanse limitate pt că era om-lup şi pt că nu a apucat să petreacă mai mult timp cu Teddy. :-< ~Moody: Oi, tipul ăsta mi-a plăcut. Am fost şocată când a murit. Foarte vigilent. ~Sirius: Cât am putut să-l ador pe Sirius... Era singurul adult capabil să îşi asume riscuri pe bune. Un naş perfect. Aş fi fost foarte fericită cu un asemenea tată spiritual. Am plâns când a murit. :-< Ehh... ~Tonks: Mi se pare foarte amuzantă şi plăcută. Mi-a părut rău de ea în 6 că a suferit din cauza lui Lupin şi apoi în 7 pt că a murit. R.I.P., Tonks. Ţelul meu suprem a fost pt o perioadă identificarea mormântului şi furarea ADN-ului ei de Magmetamorf. ![]() ~Dobby: 'Here lies Dobby; a free elf'. Şi când a murit el am plâns. '...stelele pe care nu mai puteau [ochii] să le vadă'. a fost sad. Dar a avut un curaj nebun. Şi era aşa drăgălaş cu pasiunea lui pt ciorapi... ![]() ~Kreacher: Suntem răăăăiii, răi da' buni. Asta i se potriveşte lui. Mi-ar fi plăcut dacă nu l-ar fi trădat pe Sirius. Oricum, până la urmă a devenit drăguţ. ~Plesneala: Clar al doilea sau al treilea în topul personajelor mele preferate. Respect pt tot curajul lui şi pt toată loialitatea. La el am plâns pe bune când a murit. Oii şi în film, part 2. Spoiler pt ce-i care nu au văzut încă filmul! Mă omoară scena în care o strânge pe Lily- a se menţiona, moartă- la piept şi plânge. În fineeee. ~Cedric Diggory: Ăhm... Simpatic. De apreciat faptul că i-a întors favorul lui Harry. Modest. Nu am prea avut parte de el. Mi-a părut rău că a murit. ~Fleur Delacour: Frumoasă, clar, super nesuferită la început, dar în final chiar de treabă. ~Viktor Krum: Mutulică. În schimb mă amuză accentul lui. Presupun că e simpatic în felul lui dacă a mers Hermy cu el la bal. ~Fred&George: Ahhh!!! ![]() ~Bill&Tom: Sincer, aici trebuie să mă lumineze cineva. Despre ce Tom e vorba? Eu ştiu că mai aveau un frate Charlie, nu Tom. În fine. Bill pare foarte de treabă. Membru al Ordinului Phoenix, deci curajos. Norocos că are o jumătate Veela lângă el. ~Percy: Mă rog. Până la urmă i-au mai trecut fumurile, dar tot nu-mi place. Singurul membru al familiei Weasley [referindu-mă strict la Molly, Arthur şi copiii] care nu-mi place deloc. ~Voldemort: Evil. Punct. ~Draco Malfoy: Sensibil, ce-i drept. Inteligent. Caută puterea. Dar până la urmă le-a cam salvat pielea lui Harry, Ron şi Hermy în ultimul volum, deci e de apreciat. ~Crabbe&Goyle: Grad de tembelism care intră în Cartea Recordurilor. ~Lucius Malfoy: Enervant rău cu mania lui pt 'pure bloods'. - Bellatrix - Aş iubi-o dacă nu l-ar fi omorât pe Sirius şi aproape omorât-o pe Ginny. Singura Devoratoare a Mortii care are creier şi care e pe bune loială. Iar Helena Bonham Carter e... GIZĂZ! Actriţa minune. Ea şi Alan Rickman sunt absolut fenomenali în rolurile lor. Gata! Sper că nu am scris prea mult. M-a luat valul. ![]() ![]() Even when it's over, Harry Potter will always be a part of me. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|