Thread Closed 
We are not alone.
20 Aug 2011, 22:01
Acel maimutoi se asezase langa viperina , la fel ca ea , in stil arabic si isi zambeau amuzati . Isi intorsese privirea spre Jennifer , uimit ca intrebase asa ceva . Nu era asa de clar ? El o facuse ! Ii raspunse pe o voce inflacarata dar scurt . Se vedea ca nu ii prea placea cercetasa , iar viperina incepuse sa calmeze apele .
*Asculta ! Bon , inteleg , ne.ai facut o farsa . Dar presupun ca nu este pentru noi nu ?Adica , cunosc cei care se amuza pe seama altora , dar pot spune ca nu noi am fost victimele tale initiale . Pentru cine ai facut asta ? *
Maimutoiul ramasese putin pe ganduri , gandindu.se , dupa cum credea Eliza , la faptul sa aiba incredere in ea sau nu . Iar raspunsul era .. afirmativ !
*Esti buna ! Sigur , asa a fost cum ai zis tu . A fost pentru altcineva . Stii pentru cine ? Stii ? Poate il cunosti ! Este un mos aici care imi da tarcoale si ma blestema , dar nu i.am facut nimic . Intelegi ? Intelegi ? Spune.i ca intelegi ! Zi da ,zi da !!! *
Vorbea tare si neclar , zapacind mult pe fetele , insa reusisera sa descalceasca acele mici propozitii folosite de el . Macar stia sa gandeasca .
*Nu , nu cunosc cine este ? Nu conteaza . Tu ce cauti aici ? Adica , cum ai ajuns aici ? *
*Cum am ajuns ? Sa vedem , hmm hmm hmm , cred ca am aparut . Nu ? Sau da ? Nu stiu sigur . Am ajuns aici din senin si m.am trezit cu doi baieti care semanau cu mine . Erau mai mari dar la fel ca mine . Ne.am imprieteni si apoi usa aceea , aia din spate de colo , a fost izbita si un barbat cu o barba luunga neagra a intrat si ne.a avertizat ca daca mai facem galagie ne va arde de vii . Din acest motiv am facut aceste pregatiri . Intelegi ? Si , am vazut pe fereastra ca vin doua persoane , am crezut ca este el si ca a venit sa ne omoare . *

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
We are not alone. - by Jennifer L. Campbell - 16 Jul 2011, 12:52
RE: We are not alone. - by Eliza G. Blest - 16 Jul 2011, 20:17
RE: We are not alone. - by Eliza G. Blest - 18 Jul 2011, 17:50
RE: We are not alone. - by Eliza G. Blest - 20 Jul 2011, 13:31
RE: We are not alone. - by Eliza G. Blest - 23 Jul 2011, 11:49
RE: We are not alone. - by Eliza G. Blest - 24 Jul 2011, 17:40
RE: We are not alone. - by Eliza G. Blest - 24 Jul 2011, 18:45
RE: We are not alone. - by Eliza G. Blest - 25 Jul 2011, 19:05