Thread Closed 
O reuniune sau un ritual ?
21 Aug 2011, 13:55
*Ohh!Pasarea asta va mai sta mult in capul meu ? Si nici nu vreau sa o trezesc . Am avut parte de multe ciupituri pentru o seata . Si totusi, ce a apucat.o pe Claire sa vina aici ? *
Au intrat in padurea deasa cu mii de copaci inalti , batrani si cu multe fapaturi ce salasluiau printre ei sau chiar in ei . Eliza isi amintea primii ei pasi in acea padure , si totodata si prima ei regula incalcata de cand venise la Hogwarts .Nu vorbeau deloc iar pasarile incetara sa mai cante , urmand sa plece . Inaintau , sarind peste butuci , dadeau crengile cazute , care erau pline de spini , la o parte si apoi tufele care intreceau cu desavarsire spinii . Mai nou , cate o urzica era strecurata prin acel verzis , si nu iti dadeai seama decat dupa ce te ustura si te alegeai cu multe bube , ca aveai de a face cu una . In schimb , nu intalnisera pe nimeni pana in acel moment , dar erau abia cu circa 5 metri de la marginea acesteia . Nicio creatura nu trecea de 10 metri pana la margine , lege cu vrajitorii .
*Stii ce nu pot eu sa inteleg ? De ce aceste creaturi nu suporta prezenta oamenilor . Adica , ce rau putem sa le facem ? De exemplu Dementorii . Ei se hranesc cu fericirea noastra ca noi sa traim numai cu suferinta , apoi , cand ei simt ca nu ne mai dorim viata , ne iau sufletul .Dar ei , cu ce scop traiesc in afara de a teroriza omenirea ? *
intrebase Green , dand o creanga la o parte din calea sa .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 18 Aug 2011, 11:10
RE: O reuniune sau un ritual ? - by Eliza G. Blest - 21 Aug 2011, 13:55